Persoonlijk Begeleider Kind & Jeugd, Marokkodreef, Utrecht, 24 - 32 uur per week
Reinaerde
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging binnen kind en Jeugd in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste collega die stevig in zijn schoenen staat, houdt van en samen met het team wil bouwen aan een warme en gezellige woonplek voor de cliënten.

Op deze locatie zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste ervaren Persoonlijk Begeleider.

Hoe je als Persoonlijk Begeleider positieve energie brengt

We werken en begeleiden kinderen volgens de visie van Triple C. Dit houdt in grote lijnen in dat we kijken naar de opbouw van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie tussen kind, familie en begeleiders, waarbij de activiteit een belangrijke rol speelt.

Er wordt gekeken naar het gedrag van de kinderen en welke behoefte hiervan de basis is. Hierop willen we aansluiten om de kwaliteit van leven van de kinderen te vergroten.

Dit doe je onder andere door samen met je collega's een passend dagprogramma te volgen en aan te sluiten bij de behoeften en mogelijkheden van de kinderen.

Je bent contactpersoon voor de ouders, er is dan ook geregeld contact over de ontwikkeling van het kind.

Voor jou als Persoonlijk Begeleider betekent dit dat je stevig in je schoenen staat en dat je tegen een stootje kunt en niet schrikt van moeilijk verstaanbaar gedrag.

Minstens zo belangrijk is dat je een hart hebt voor de zorg voor deze bijzondere doelgroep. Wij zoeken iemand die gevoelens en behoeftes van zichzelf en van de ander kan onderkennen en hier rekening mee kan houden.

Belangrijk is ook dat je zelfreflectie hebt, je kwetsbaar kan opstellen en actief vraagt om feedback en deze ook kan geven.

Thuis bij Reinaerde

De Marokkodreef is een klein terrein, midden in de wijk Overvecht bestaande uit 3 woningen : Marokkodreef 7, 13 of 17. Daarnaast wordt er overdag dagbehandeling op KDC Oikos gegeven, welke ook deel uit maakt van dit terrein.

De Marokkodreef is een observatie en behandelgroep voor jongeren van 6 tot 18 jaar. Op elke groep zijn 8 woonplekken. KDC Oikos bestaat uit vier groepen die ingedeeld zijn op ondersteuningsbehoefte.

Op de Marokkodreef 13 zijn we op zoek naar een Persoonlijk Begeleider die wil meebouwen aan een nieuw team. Er wonen 7 cliënten, met een matigverstandelijke beperking (MVB), welke een intensieve begeleidingsvraag hebben.

Door hun beperking is het voor de cliënten moeilijk anderen te laten weten hoe zij zich voelen, daar er meerdere cliënten zijn welke weinig tot geen gesproken taal kennen en begrijpen.

Cliënten zijn gebaat bij een voorspelbare omgeving waar een begeleider samen met hen stap voor stap de dag invulling geeft.

De kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking in combinatie met gedrag dat een (zeer) intensieve begeleiding en behandeling vraagt.

Zij hebben ondersteuning en begeleiding nodig bij activiteiten in het dagelijks leven en het is voor hen noodzakelijk wanneer hun dag voorspelbaar is.

Wil je een indruk krijgen van de Marokkodreef, kijk dan het filmpje :

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt.

Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op :

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 - 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2.993 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen. We zoeken samen met jouw regelmaat in een onregelmatig rooster
 • Jouw talent als Persoonlijk Begeleider

  Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet.

  Om stevig in je schoenen te staan, heb / ben je ook :

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding richting de zorg, bijvoorbeeld MMZ of Social Work / Pedagogiek
 • 5 jaar aantoonbare werkervaring in het begeleiden van kinderen / jongeren met ernstige ontwikkelingsachterstand en gedragsproblematiek
 • Een stevige persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust te bewaren
 • Bereid te denken in mogelijkheden, waar dit niet altijd vanzelfsprekend is
 • Bereid om te werken aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de jongeren
 • Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor
 • Doorzettingsvermogen (jij bent er voor de cliënt, juist ook op de momenten als het soms ingewikkeld is)
 • De betekenis van Reinaerde

  Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.

  Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen.

  Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier