Werkstudent
DPA Professionals
Assen, NL
5 dagen geleden

Wat je gaat doen :

Een bijbaan en praktijkervaring combineren : twee vliegen in 1 klap. Bij JUPOS krijg je de kans om de kennis uit je studie, direct toe te passen in de praktijk.

Tegelijkertijd leer je wat voor type functie en organisatie het best bij je past. Zodat je na je afstuderen weet waar je je carrière wil starten! Wij geloven in flexibiliteit, dus aan jou de vrijheid waar je tijdelijk aan de slag gaat, voor een paar dagen, weken of zelfs maanden.

Als Jupo heb je alles zelf in de hand. Zodra je bent opgenomen on onze JUPOS Talentpool, delen we de opdrachten die passen bij jouw kennis, vaardigheden en beschikbaarheid.

Als je interesse hebt, dan reageer je snel en stellen we je voor bij onze opdrachtgever. Je werkt onder leiding van een ervaren jurist.

Denk aan ondersteuning van de bedrijfsjuridische afdeling van bekende bedrijven of een bijdrage leveren aan een maatschappelijk relevante opdracht bij de overheid.

Je krijgt de kans te werken aan echte zaken en contracten. Zet je eerste stappen in je juridische carrière dus bij ons en maak een vliegende start.!

Wat we vragen : Need to have

Need to have

 • 3e of 4e jaars student WO of HBO recht tot een jaar na je afstuderen
 • Tijd om 8-24 uur aan de slag te gaan (werk in de avonden en weekenden is ook mogelijk als dat je voorkeur heeft)
 • Een flexibele houding
 • Gemotiveerd en leergierig
 • Professioneel en georganiseerd
 • Verantwoordelijk
 • Nice to have

 • Stage, werkstudent, rechtswinkelier of law clinic ervaring
 • Wat we bieden :

 • 0-uren oproepcontract voor 1 jaar ( je bent vrij om te reageren op beschikbare opdrachten, zodat je vrijheid en flexibiliteit hebt naast je studie)
 • Een bruto uurloon van EUR 15,00
 • incl. 8% vakantiegeld
 • reiskostenvergoeding indien van toepassing
 • Equal Opportunity Statement (EOS)

  Bij JUPOS vieren we diversiteit en promoten weeen inclusieve omgeving waarin onze teamleden van alle verschillendeachtergronden, leeftijden, geslachten of seksuele geaardheden zich evenzeergewaardeerd voelen.

  Om dit te bereiken, zetten wij ons in voor eenwervingsproces dat iedereen gelijke kansen biedt om aangenomen te worden.

  Wanneer je op deze job solliciteert, zullen we je vragen om een aantal leuke spelletjes te spelen, die je fit met deze job en ons bedrijf meten.

  Wij geloven in het idee dat data van predictive hiring jou als sollicitant, en ons bedrijf, helpt om de perfecte fit te vinden op een onbevooroordeelde manier! Daarna voegen we je toe aan onze JUPOS Talentpool Whatsapp groep, zodat je snel kan reageren op beschikbare opdrachten die voor jou interessant zijn.

  Zodra er een "match" is met een opdracht, krijg je van ons een 0-uren oproepcontract.

  Enthousiast? Solliciteer dan snel en ga aan de slag als Jupo!

  Je werkomgeving :

  JUPOS is opgericht vanuit de behoefte bij studenten om inhoudelijke werkervaring op te doen tijdens de studie, die goed te combineren is met een voltijd studie.

  We matchen rechtenstudenten (Jupo’s) aan een inhoudelijke juridische bijbaan bij coole opdrachtgevers in heel Nederland, in de omgeving van jouw woonplaats, studentenstad of remote.

  Equal Opportunity Statement (EOS)

  Bij JUPOS vieren we diversiteit en promoten we een inclusieve omgeving waarin onze teamleden van alle verschillende achtergronden, leeftijden, geslachten of seksuele geaardheden zich evenzeer gewaardeerd voelen.

  Om dit te bereiken, zetten wij ons in voor een wervingsproces dat iedereen gelijke kansen biedt om aangenomen te worden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier