Meewerkend Voorman Technische Dienst
ROVA
Zwolle, NL
7 uur geleden
source : Techniekwerkt

Dé aanvoerder van het team. Dat is wat jij bent als Meewerkend Voorman van de Technische Dienst (TD) bij ROVA in Zwolle. Wil je bijdragen aan een succesvolle doorontwikkeling van de Technische Dienst van ROVA?

Lees dan deze veelzijdige vacature.

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorman TD zorg jij voor de dagelijkse aansturing en werkverdeling in de werkplaats voor het onderhoud aan ons wagenpark.

Jij bent verantwoordelijk voor de planning, de voorbereiding van de werkorders en controleert de kwaliteit van de werkzaamheden.

Hierbij maak je optimaal gebruik van de beschikbare digitale tools. Ook draai je mee met piket diensten voor storingen aan de ondergrondse verzamelsystemen en gladheidsbestrijding.

Jouw werkdag begint tussen 7.00 en 8.00 uur. De werkorders die jij gisteren al hebt voorbereid, liggen klaar zodat de vrachtwagenmonteurs direct aan de slag kunnen.

De storingsmeldingen van die ochtend verwerk je direct in de planning. Daarna houd jij je bezig met de planning van morgen, verricht je inspecties aan materieel, ondersteun en instrueer jij je collega’s in hun werk.

Daarnaast stel je zelf ook diagnoses en werk je mee met de monteurs.

En er is meer. Voor de vrachtwagenmonteurs en de receptionist van de TD ben jij het eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je betrokken bij technische uitdagingen en complexe storingen.

Je weet wat er speelt binnen het team en samen zorgen jullie voor een prettige werkomgeving. Je ziet erop toe dat je collega’s veilig werken volgens de VCA-richtlijnen en de hiervoor beschikbare middelen gebruiken.

Samen kijken jullie positief kritisch naar de processen en komen met ideeën over hoe dit nog efficiënter kan. Je staat in nauw contact met de teamcoördinator TD, jouw leidinggevende, over het reilen en zeilen binnen de werkplaats.

Het team Technische Dienst

De collega's in de werkplaats, het magazijn en de daarbij behorende backoffice vormen samen de Technische Dienst. Het team wordt aangestuurd door de Teamcoördinator TD.

De werkplaats bestaat uit 10 goed opgeleide medewerkers variërend in de functie van meewerkend voorman, monteur, receptionist en technisch specialist.

Ieder met zijn eigen rol en expertise.

Het gezamenlijke doel : een tevreden klant!

Wat wij jou bieden

Een wagenpark van deze tijd dat bestaat uit vrachtwagens, tractors, veegmachines en personenwagens zowel elektrisch als niet elektrisch.

Deze diversiteit aan materieel maakt de functie nog leuker. Daarnaast bieden wij jou een baan bij een dynamische organisatie aan, waar vooruitgang, vakmanschap en verbinding hoog op de agenda staan.

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn én de ruimte om opleidingen of trainingen te volgen, vinden wij belangrijk.

Daarnaast bieden wij jou :

 • Een salaris tussen de €2.382,- en €3.298,- bruto per maand, gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Conform schaal G van de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).
 • Een functie voor 40 uur.
 • 27 vakantiedagen.
 • Uitstekende pensioenvoorziening volgens ABP, een eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons fietsplan.
 • Een actieve personeelsvereniging die een aantal keer per jaar leuke evenementen organiseert waarvoor jij je op kunt geven.
 • Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, een proeverij, Sinterklaas of een wintersport.

  Wie ben jij?

  Als Meewerkend Voorman TD ben je een kei in organiseren en plannen. Als echte aanvoerder sta jij voor het team en weet jij dat je alleen verder komt als jullie het samen doen.

  Je communiceert helder en duidelijk wat voor iedereen wel zo prettig is. Als de situatie er om vraagt, houd jij je hoofd koel, bewaak je de veiligheid en sta je op je strepen.

  Jij bent in staat om in een dynamische omgeving, ook na te denken over de optimalisatie van onze processen.

  Verder vragen wij :

 • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal mbo 4 niveau. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding voertuigtechniek.
 • Gedegen kennis van voertuig / landbouwtechniek, hydrauliek en elektrotechniek.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Meer informatie of direct solliciteren

  Ben jij als Meewerkend Voorman TD de kartrekker die wij zoeken? Laat het ons weten en stuur voor 20 juli 2020 jouw cv én motivatie via de sollicitatiebutton.

  Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan gerust met Alexander Dammers, Teamcoördinator TD, via 06-20 09 35 06.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier