Engineer E Utiliteitsbouw
Kracht Recruitment
Arnhem, NL
21 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als Engineer E Utiliteitsbouw ben jij verantwoordelijk voor de volgende taken :

 • Werk jij binnen een sterk team met diverse specialismen
 • Ben jij in staat de klantvraag te concretiseren naar complete en complexe installaties
 • Heb je een goede kijk op projectbeheersing
 • Ben je geregeld in overleg met de opdrachtgever en de leverancier
 • Bezit jij een onderscheidend creatief brein
 • Functieeisen

  Voor de functie van Engineer E Utiliteitsbouw zoeken wij voor onze opdrachtgever naar een kandidaat met een afgeronde technische HBO opleiding richting Elektrotechniek.

 • Tevens is een aantal jaar ervaring binnen Utiliteit sector een vereiste. Ook weet jij natuurlijk precies waar het om draait;
 • het ontwerpen van complexe installaties. Van een Engineer verwachten wij analytisch vermogen, gedrevenheid, gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een vakkundige manier van werken.

  Een resultaatgerichte werkhouding met behoudt van overzicht over al jouw werkzaamheden is vanzelfsprekend. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en jij bent in staat anderen gemakkelijk te overtuigen.

  Bovendien ben je een echte teamspeler en durf je initiatief te tonen!

  Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is een technische dienstverlener binnen Nederland. Duurzaamheid en innovatie staan voorop. Deze organisatie speelt op verantwoorde wijze in op de vraag naar efficiënte en effectieve toepassingen in de techniek.

  Van grote tot kleine projecten, samen duurzaam ontwikkelen is op het lijf geschreven van deze opdrachtgever. Daarnaast is de bedrijfscultuur zeer open, informeel en nuchter.

  Kenmerkend voor deze organisatie is de ruimschoots aanwezige werkvoorraad. Kortom : een meer dan solide en interessante werkgever.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een fulltime dienstverband, een leuke functie en goede ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innovatieve organisatie.

  Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend (bijv. meer dan 30 vrije dagen). Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier