Begeleider Beademing - Strandschelp 19
Raamwerk
Katwijk, NL
17 uur geleden

De functie

Als begeleider beademing verricht je alle dagelijks voorkomende werk zaamheden. Je levert volgens het ondersteuningsplan een bijdrage aan het beant woorden van (beademings-

zorgvragen van cliënten. Je hebt een belangrijke feedbackfunctie naar de cluster PB-er betreffende het opstellen, bijstellen en evalueren van het ondersteunings-

plan. Je bent in staat zelfstandig te werken, daar waar nodig onderneem je zelf gerichte acties in de praktische begeleiding van de cliënt, binnen het kader van de afspraken.

De werktijden zijn onregelmatig en je bent flexibel inzetbaar.

Het profiel

Je bent in staat om methodisch en zelfstandig te werken, zowel individueel als in teamverband. Je onderschrijft de visie en bent in staat deze uit te dragen binnen je werk.

Je bent in staat om te stimuleren en vertrouwen te wekken. Je hebt affiniteit en ervaring met het begeleiden van mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking.

Opleiding

Je beschikt over een relevante opleiding op MBO Zorg en / of Welzijn op minimaal niveau 3. Je bent getraind in het uitvoeren vanvoorbehouden handelingen t.

a.v. beademing, of bent bereid deze training te volgen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier