Programma Coördinator Executive Education
Nyenrode Business Universiteit
Breukelen
20 uur geleden

De uitdaging

Krijg jij energie van zaken regelen, het plannen van programma’s en wil jij het verschil maken voor deelnemers? Vind je het leuk betrokken te zijn bij de uitvoering van een programma vanaf begin tot het eind?

Ben jij klantvriendelijk, schrikt administratie niet af, werk je gestructureerd en houd je niet van losse eindjes? Dan is de functie van programma coördinator jou op het lijf geschreven! Je komt te werken in een hecht en gezellig team met programmacoördinatoren en programmamanagers.

Je kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden :

 • Eerste aanspreekpunt voor de (kandidaat) deelnemers (via e-mail en telefonisch). Het beheren en actueel houden van deelnemersgegevens in CRM.
 • Ontvangst deelnemers (en docenten) op de programmadagen.
 • Verzorgen van alle organisatorische, logistieke en facilitaire zaken en administratieve taken rondom het programma, denk hierbij aan o.
 • a. zalen reserveren, catering regelen, het beheren van de course in Canvas of HowSpace, maar ook het verwerken van aanmeldingen in CRM, de inhuur van sprekers en administratieve zaken (factuuropdrachten, P-nummers aanvragen etc.).

 • Participeren in afdelingsprojecten
 • Organiseren van en assisteren bij evenementen.
 • Wie zijn wij?

  Nyenrode Business Universiteit

  Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie.

  We bieden degree en executive education opleidingen aan en doen onderzoek in uiteenlopende richtingen. De komende jaren ligt onze strategische focus op het realiseren van maatschappelijke impact, het vormgeven van transformatief onderwijs en het verder versterken van ons academisch fundament.

  Onze purpose Serving society by shaping responsible leaders’ vormt hiervoor de basis.

  Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden?

  Customized Executive Education

  is het onderdeel van Nyenrode Business Universiteit dat executive maatwerk- en incompany programma’s verzorgt voor organisaties op het gebied van leiderschap, professionalisering en organisatieontwikkeling, alsook bedrijfskundige en sectorspecifieke programma’s in co-creatie met partners en klanten.

  Met transformatief onderwijs, het bouwen van communities en lifelong learning richten we ons op het realiseren van maatschappelijke impact op individueel, team, organisatie en eco-systeem niveau.

  In onze aanpak hebben we aandacht voor academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke en groepsontwikkeling (hoofd, handen, hart).

  Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierin centraal.

  Wie ben jij?

  Je hebt bij voorkeur een Hbo diploma en je hebt al een aantal jaar werkervaring op administratief commercieel vlak. Daarnaast beschik je over goede communicatie skills en je weet op natuurlijke wijze deelnemers, docenten en het programmamanagement te verbinden.

  Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend, iedere situatie vlieg je aan met een enthousiaste instelling en je laat je niet uit het veld slaan bij complexe vragen.

  Je bent in staat om verschillende ballen in de lucht te houden en daarbij altijd degene die het overzicht bewaakt met oog voor details.

  Je bent secuur, staat open voor feedback en ziet het als kans om mee te denken in de continue verbetering van ons programma en de ontwikkeling van ons team.

  Je bent servicegericht maar laat zeker niet over je heen lopen. Je voelt je als een vis in het water in een werkomgeving met hoogopgeleide professionals waarin hoge eisen gesteld worden, maar waarin een nuchtere mentaliteit ook op prijs gesteld wordt.

  Je bent 32 uur per week beschikbaar en het kan wel eens voorkomen dat je een avond (tijdens het programma) beschikbaar moet zijn.

  Wat bieden wij?

  Nyenrode kenmerkt zich een hoge mate van professionaliteit en een informele sfeer. Resultaatgericht werken en aandacht voor individuele ontwikkeling gaan hand in hand.

  Afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij een passend salaris. Deze functie kent een minimum van € 2.310,- en een maximum van € 3.

  131,- bruto, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring en bij een fulltime dienstverband (schaal 7).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier