Chauffeurvrachtwagen meubeltransport
Timing
ECK EN WIEL, NEDERLAND
5 dagen geleden
 • Combined Shape StandplaatsECK EN WIEL
 • Combined Shape Aantal uren per week40 uur
 • Rectangle Vacaturenummer10AV015641
 • Rectangle OpleidingsniveauMBO
 • Rectangle DienstverbandVast dienstverband
 • Combined Shape WerktijdenAnders
 • Met een wagenpark met meer dan 90 rijdende eenheden en opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld DMG Meubelen, Pelican Rouge Coffee Solutions en King Nederland hoef jij je niet te vervelen! Je gaat als chauffeur samen met je bijrijder dagelijks de weg op om alle goederen netjes en stipt op tijd af te leveren.

 • Vakmanschap, toewijding, meedenken, verantwoordelijkheidsgevoel voor de lading én voor de doelstelling van de opdrachtgever;
 • dat zijn dé aspecten die de vaste medewerkers kenmerkt. Wij zoeken versterking voor dit team van chauffeurs!

  De kandidaten die wij zoeken beschikken in ieder geval over een geldig rijbewijs C met code 95 én een chauffeurspas. Ook zijn zij fulltime beschikbaar, representatief, punctueel én fysiek in zo'n goede conditie dat het dagelijks sjouwen van zwaardere artikelen geen probleem is.

  Enthousiast geworden? Solliciteer dan op deze leuke functie!

  Wij bieden

  Wij bieden de geschikte kandidaten een fulltime functie als chauffeur in een leuk team. Afhankelijk van de drukte van de dag werk je dagelijks van circa 06.

  00-16.00 uur zodat jij de avond gewoon lekker voor jezelf hebt.

  Uiteraard bieden we jou een marktconform vergoeding volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer voor je dagelijkse inspanningen.

  Waar ga je werken?

  Transport (Wehkamp en Meubelman), verhuizingen, opslag en autoverhuur.Onze opdrachtgever is gevestigd in Eck en Wiel en richt zich in de dagelijkse praktijk op transport, opslag en verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

  Zij verzorgen transport van o.a. meubelen, koffie-, grondstoffen en automaten en disposables vanuit Eck en Wiel, Nederland en Tisselt, België.

  Al vele jaren staan zij ook bekend als verhuizer; bieden zij het volledige pakket van inpakken, vervoeren, eventueel opslaan en uitpakken van de inboedel van woningen en bedrijfspanden.

  Speerpunten in de werkwijze van opdrachtgever zijn kwaliteit en duurzaamheid. Ook hecten zij grote waarde aan duurzame relaties met zowel het personeel als de klanten en opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier