dialyse verpleegkundige
Noordwest Ziekenhuisgroep
Alkmaar, NL
1 dag geleden

Jij bent een ervaren dialyse verpleegkundige die onze patiënten buitengewoon goede zorg wil bieden. Als jij zoekt naar een hecht en professioneel team én je bloed gaat sneller stromen van de zorg voor dialyse patiënten dan is Noordwest op zoek naar jou! Ons dialyse team is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van dialyse verpleegkundige.

Wat ga je doen als dialyse verpleegkundige?

Je begeleidt je patiënten die een nierfunctie vervangende behandeling ondergaan binnen een van onze 4 dialysecentra (Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder en Texel).

In de dialysecentra van Noordwest werken we met de nieuwste apparatuur. Naast de reguliere’ dialyse behandelingen doe je ook acute dialyses op de IC, MC en CCU.

Je werkzaamheden zijn afwisselend en vereisen ook een hoge mate van zelfstandigheid. Als verpleegkundige heb je een belangrijke sociale rol in de contacten met de patiënt en hun familieleden.

Door het intensieve contact bouw je een goede band met hen op.

Wat vragen wij van jou?

Als dialyse verpleegkundige is het jouw passie om altijd de beste zorg te geven aan chronische dialyse patiënten. Jij bent enthousiast, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet wat je patiënt nodig heeft.

Je schakelt snel en bent alert als acute zorg nodig is. Je bent in het bezit van een mbo- of hbo diploma verpleegkunde en je hebt de vervolgopleiding tot dialyseverpleegkundige succesvol afgerond.

Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en om in een fijn, gezellig en professioneel team te werken. Je staat stevig in je schoenen, bent energiek en erg flexibel.

Kortom, een absolute aanvulling op ons team.

Wat stellen wij daar tegenover?

 • een afwisselende en zelfstandige functie van 16-36 uur per week op 4 verschillende locaties : Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder en Texel
 • een leuke baan in een top klinisch ziekenhuis met een geweldig ontwikkelingsklimaat en veel ruimte om workshops, congressen en opleidingen te volgen en je ambities waar te maken
 • een collegiaal team, informele werksfeer, ruimte voor nieuwe initiatieven
 • een vaste aanstelling, met een proeftijd van 2 maanden
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 3.664,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 50)
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, fietsplan en bedrijfsfitness
 • Waar ga je werken?

  Op onze afdeling dialyse passen we alle vormen van nierfunctie vervangende therapie toe. Onze dialyseafdeling heeft de beschikking over de modernste apparatuur en de medewerkers staan voor continuïteit en kwaliteit van zorg en voor veiligheid van de patiënt.

  Ons team bestaat uit bevlogen en betrokken medewerkers die de patiënten én elkaar graag helpen. Als verpleegkundige werk je nauw samen met o.

  a. dialyseassistenten, nefrologen en afdelingsassistenten.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen.

  Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

  Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier