Engineer Elektra
YER Nederland
Nijmegen, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je gaat binnen Liander werken bij het bedrijfsonderdeel Aanleg. Aanleg is één van de bedrijfsonderdelen van Liander Operatie.

Zij verzorgen de aanleg van aansluitingen voor het grootverbruik. Ook leggen we infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichtingsnetten en hoge en lage druk gas.

Als Engineer werk je in een team met Projectmanagers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten.

Jouw rol hierin is de voorbereiding van complexe elektra projecten. Op basis van het programma van eisen maak jij een ontwerp voor verschillende projecten : bijv.

voor aansluitingen van groot zakelijke klanten (denk aan winkels, kantoren en instellingen), reconstructies, uitbreidingen en / of saneringen.

Dit doen we zowel solo als gecombineerd met andere infra-bedrijven. Als Engineer bereid je het project voor en plan je dit van A tot Z.

Je bent verantwoordelijk tot het project is uitgevoerd en afgerond. Dit betekent dat je zorgt dat :

 • Het tracé bepaald wordt;
 • De vergunningen worden aangevraagd en op tijd binnen zijn;
 • De tekening gemaakt wordt;
 • Je de financiële voorcalculatie maakt en de benodigde materialen reserveert.
 • Maar ook dat je achteraf berekent en verklaart waar eventuele verschillen vandaan komen en zorgt dat het project zo snel mogelijk wordt afgerond.

  Je hebt contact met collega's en met externe partijen die helpen om de doelstelling te bereiken. Je overlegt met uitvoerders over de plannen die je hebt gemaakt en betrekt de aannemer daarbij, indien nodig.

  Strak plannen en het werken aan meerdere projecten tegelijk is voor jou een tweede natuur. Is een project afgerond, dan evalueer je de kosten en uitgevoerde werkzaamheden.

  Natuurlijk heb je gedurende het hele project oog voor veiligheid.

  Vaardigheden

  Je werkt graag in een team en jouw actieve opstelling is opvallend. Je daagt je omgeving uit om tot concrete verbeteringen te komen.

  Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd je het overzicht en stel je prioriteiten.

  Naast kennis en inzicht over energiedistributie is het ook van belang dat je ervaring hebt met planning, financiën en administratie. Verder vragen we :

 • Mbo+ werk- en denkniveau en een afgeronde technische opleiding bij voorkeur in de richting Energietechniek, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig.
 • Relevante werkervaring met laag- en / of middenspanning is een zeer sterke pre. Ook als je slechts met één discipline ervaring hebt maar bereid bent het andere discipline te leren, nodigen we je uit te solliciteren;
 • Kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels / leidingen en / of middenspanning stations;
 • Bij voorkeur ervaring met SAP en GAIA en het is voor jou geen probleem om nieuwe computersystemen eigen te maken;
 • Affiniteit met energiedistributie;
 • Ervaring met projectmatig werken.
 • Over de werkgever

  Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij Liander. YER is sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en gaat voor kwaliteit en open communicatie.

  YER is de partner op het gebied van Finance, Technology en Public, voor ambitieuze starters tot en met ervaren techneuten.

  Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van vele organisaties door heel het land.

  Gedurende de periode waarin je actief bent bij Alliander, zullen wij je nauwgezet coachen en begeleiden. Naast de mooie uitdaging bij Liander, heb je dus ook het vangnet YER waar je ten alle tijden op terug kan vallen.

  Hoe fijn is dat? Na 1 jaar gewerkt te hebben voor YER, is het doel om over te gaan naar Liander en daar in vast dienstverband te treden.

  De aanvraag betreft dan ook een deta-vast aanvraag (detachering naar vast dienstverband).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier