Engineer/Modelleur
Schoonderbeek Installatietechniek
Hillegom, Nederland
3 dagen geleden
source : Jobsonline

De Revit modelleur vertaalt globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van BIM methodiek.

De Revit modelleur is verantwoordelijk voor het vertalen van globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van BIM methodiek.

Met behulp van Revit MEP software worden zelfstandig alle projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uitgevoerd voor elektrotechnische installaties.

Naast het 3D ontwerpen met Revit, wordt ook getekend en ontworpen in AutoCAD / Nordined.De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties, het selecteren en plaatsen van componenten, het toetsen van modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid.

Tevens wordt integraal samengewerkt door de installaties op de bouwkundige bouwdelen en andere installaties af te stemmen en aan te sluiten.

KennisInhoud en niveau gelijkwaardig aan MBO4 / HAVO aangevuld met cursussen en / of trainingen (TSI / MTS) en enige jaren ervaring.

Opleiding en ervaring met Revit MEP software.Competenties : Analytisch vermogen : Ziet verbanden in een complex probleemgebied of situatieGevoel door detail : Heeft gevoel voor details binnen het eigen werkPlanmatig werken : Is in staat het eigen (werk)proces te structureren en zoekt tijdig oplossingen voor verstoringen in de voortgangFlexibiliteit : Wijzigt van aanpak als een voorgaande aanpak niet to het gewenste resultaat leidt

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier