Assistent Projectmanager
YACHT
Winterswijk, NL
17 dagen geleden

Over de functie

Wil jij werken in een internationale organisatie werken waar maatschappelijk verantwoord werken hoog in het vaandel staat?

Dat kan! Werken bij Nijhuis betekent werken in een informele organisatie waar een gemoedelijke sfeer heerst. Je komt in een team terecht met deskundige en gedreven collega’s die jou graag verder helpen.

Het nemen van initiatief wordt zeker op prijs gesteld.

Functie-eisen

In de rol van Assistent Projectmanager ga je het volgende doen :

 • Je assisteert projectmanagers en coördineert diverse projecten.
 • Je pakt minder complexe projecten zelfstandig op.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheren en versturen voor van project documentatie.
 • Daarnaast communiceer je de voortgangsrapportages naar de (interne) klant. Maar dat is voor jou gesneden koek.
 • Je bent sparringpartner, maar vervult ook een spilfunctie tussen sales, projectmanagers, engineers en de werkplaats. Met jouw communicatieve vaardigheden gaat jou dit goed af en weet je snel te schakelen.
 • Als assistent projectmanager neem je het volgende mee :

 • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of technische bedrijfskunde.
 • Je beheerst de Engelse en Duitse taal.
 • Je bent een echte teamspeler en kunt snel schakelen tussen de diverse afdelingen en culturen binnen de organisatie.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je komt te werken in een internationale, dynamische werkomgeving waar je diverse technische en uitdagende projecten uit kunt voeren.

  Het betreft een vast plek binnen het team. Er worden goede primaire en secundaire voorwaarden geboden.

  Bedrijfsinformatie

  Al meer dan 110 jaar leveren wij kwalitatief hoogstaande pompen en pompsystemen, die klant specifiek en in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd.

  Onze pompen en pompsystemen worden geconstrueerd voor diverse toepassingsgebieden zoals : drinkwater, irrigatie, riool- en poldergemalen, scheeps-

  bagger- en (petro-chemische) industrie en ontzoutingsinstallaties. Daarnaast houden wij ons wereldwijd bezig met de verkoop, engineering en assemblage van brandbluspompsets voor de off-

  en onshore-industrie en ter brandpreventie op civiele werken. Naast een modern geëquipeerde machinefabriek beschikken wij over een eigen R&D-

  en engineeringsafdeling, een gieterij en een testafdeling (proefstand). Wereldwijde after-sales en services leveren wij via een gespecialiseerd netwerk van service centers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier