Integraal supply chain planner
VDL ETG Eindhoven
Achtseweg Noord 5, Eindhoven
6 dagen geleden

Ben jij toe aan een tweede / derde vervolgstap en heb jij een HBO / WO achtergrond in de technisch / logistieke richting?

En word jij enthousiast van het plannen van complexe industriële systemen? Dan is de functie van Integraal Supply Chain Planner bij VDL ETG Eindhoven iets voor jou!

Integraal supply chain planner

Functieomschrijving

Als Integraal SC-Planner ben je verantwoordelijk voor de planning van een totaalsysteem over de gehele supply chain. Je stelt een productieplan op voor de betreffende producten en onderhoudt deze.

Daarnaast beoordeel je de consequenties van het plan op de totale keten. Je draagt er zorg voor dat de in- en externe logistieke acties op basis van een degelijke analyse vooraf juist en tijdig plaatsvinden.

Communicatie naar alle betrokkenen is een belangrijk onderdeel van het proces.

Tevens ben je verantwoordelijk voor alle relevante logistieke parameters en settings van de keten. Je initieert logistieke verbeteracties en vertaalt deze naar oplossingen zowel in de organisatie als binnen de aanwezige ERP applicatie.

Daarnaast optimaliseer je de belading en geef je inzicht in de toekomstige capaciteitsvraag, zodat daar tijdig op gestuurd kan worden.

Jouw profiel

Je beschikt over een HBO / WO opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, mechatronica, logistiek of gelijkwaardig.

Je hebt ervaring met het plannen van complexe industriële systemen en het hebben van inzicht in de aspecten van een (complexe) ontwikkel- en productieomgeving is een pré.

Andere belangrijke kenmerken voor het vervullen van de functie van Integraal SC-Planner zijn :

 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het implementeren van logistieke concepten in ERP systemen
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en bent resultaat gedreven
 • Je bent een teamplayer
 • Je coördineert en communiceert sterk
 • Je toont leadership en kunt in het middelpunt staan
 • Wat bieden wij?

  Werken bij VDL ETG Eindhoven betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar kracht door samenwerking’ centraal staat.

  We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega s bieden wij je ook :

 • een marktconform salaris
 • een jaarlijkse winstdeling
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
 • een goede pensioenregeling
 • PC-privéplan + fietsplan
 • volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen
 • een jaarlijks VDL-feest met alle collega’s van VDL Groep
 • interne doorgroeimogelijkheden
 • diverse collectiviteitsregelingen
 • personeelsaanbiedingen
 • deelname aan sportactiviteiten
 • Interesse?

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Word jij graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Om met de allernieuwste technieken producten te maken die op het randje van het maakbare zijn?

  Bij VDL ETG Eindhoven ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is.

  Wij bieden je technische uitdagingen waarbij je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.

  Met een team van zo'n 800 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur voor internationale klanten in diverse markten zoals de semiconductor, analytische, science, solar, medische en aerospace industrie.

  Werken bij VDL ETG Eindhoven betekent veel variatie in je werk en samenwerken binnen een informele en open sfeer. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt.

  Of dat nu is op het gebied van engineering, productie, logistiek of inkoop. Tevens bieden we jou opleidingsmogelijkheden om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten.

  De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak maakt VDL ETG een unieke werkgever met veel doorgroeimogelijkheden in binnen- en buitenland.

  Ben jij iemand die van aanpakken houdt? Een techneut in hart en nieren? Word dan onze nieuwe collega! #LI-GH1

  LI-GH1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier