Specialist Doelgroep- en Propositieontwikkeling
Coöperatie VGZ UA
Arnhem
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Bij VGZ willen we onze klanten superieure klantbeleving en een betaalbare zorgpremie bieden. Jji gaat op zoek naar relevante consumenten en business insights en rust niet voordat er sterke oplossingen boven komen drijven.

Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van producten, diensten en ervaringen die onze merkbelofte waarmaken. en je gebruikt hiervoor bewezen methodieken zoals Service Design.

Je bent onderdeel van één van de Klantmissieteams (KMT’s), dit zijn multidisciplinaire, Agile teams die verantwoordelijk zijn voor een specifiek onderdeel van de customer journey.

Tijdens een werkweek houd jij je bezig met o.a. het :

 • zoeken naar relevante consumenten- en business insights
 • met je team delen en prioriteren van deze kansen
 • klantgericht realiseren van de verbeteringen via o.a. service design
 • signaleren van overall klantbewegingen, trends en ontwikkelingen en vertalen daarvan naar de organisatie- en teamdoelstellingen
 • Dit breng je mee

  Jij hebt een bewezen track record als het gaat om ontwikkeling van succesvolle proposities. Met jouw visie, creativiteit en daadkracht weet je de juiste stip op de horizon te zetten en het pad daar naartoe helder uit te stippelen.

  Uiteraard niet vanaf je eigen eilandje, maar in samenwerking met je collega’s. Je hebt geen hiërarchisch leidinggevende verantwoordelijkheid, maar bent wel een kartrekker die op inspirerende wijze anderen met zich meeneemt en samen voor succes gaat.

  Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde hbo / wo-opleiding in de richting van marketing, bedrijfskunde of commerciële economie
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als marketeer in een vergelijkbare functie op het snijvlak tussen marketing en innovatie.
 • Bij voorkeur bij een grote, complexere organisatie zoals een verzekeraar, bank, energieleverancier of vergelijkbaar

 • Ervaring met propositie & innovatie methodieken zoals Service Design, Business Model Canvas, Value Proposition Canvas
 • Draag ook bij aan Zinnige Zorg

  Vanaf je eerste werkdag als Expert Propositieontwikkeling bij Coöperatie VGZ, ben je onderdeel van een organisatie die werkt aan zinnige zorg.

  Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zo wordt de zorg elke dag beter en blijft deze ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar.

  Stel jij jezelf elke dag de vraag : hoe kan het morgen beter dan vandaag? Wij ook! Daarom helpen wij je graag bij het realiseren van jouw doelen.

  Zinnig is kritisch zijn. Zinnig zijn maakt het verschil. Hiervoor durven we gewoontes en patronen te doorbreken. Blijf jezelf ontwikkelen, toon lef en maak samen met ons het verschil.

  Alleen zo geef je vorm aan jouw toekomst.

  Jouw sollicitatie

  Ben je overtuigd? Solliciteer dan vóór vrijdag 31 januari via onderstaande knop. Of neem contact op met Menno ten Horn, corporate recruiter bij VGZ.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier