Room Attendant in nieuw te openen 5-sterrenhotel
Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park
Amsterdam, NL
56 minuuten geleden

Jouw rol

Samen met je collega's in de housekeeping zijn jullie voornamelijk verantwoordelijk voor het schoonmaken en houden van de gastenverblijven.

Je bent mede verantwoordelijk voor een unieke gastbeleving en het welzijn van onze gasten. Met jouw oog voor detail zorg je voor een smetteloze omgeving.

Jouw oprechte focus voor hygiëne en opruimen zorgt ervoor dat de omgeving aan de hoogste eisen voldoet. Je houdt de kamers in perfectie conditie door ze schoon te houden, het linnen te vervangen en de accessoires volgens de gewenste lay-out aan te vullen.

In deze functie werk je overdag zowel doordeweeks als in het weekend. De werktijden zijn flexibel en in overleg met jou af te stemmen.

Om te zorgen dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren, investeren wij in onze mensen en in de nieuwste technologie.

 • Onze Housekeeping afdeling is volledig gedigitaliseerd om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.
 • Doordat wij gebruik maken van een zwevend dekbed, zijn onze Pillows bedden makkelijk op te maken.
 • We werken met hoogwaardige machines die ervoor zorgen dat je makkelijk je dag door komt. Zo houd jij meer tijd en energie over om onze gasten in de watten te kunnen leggen.
 • Wat krijg je?

 • Salaris dat past bij je kennis en ervaring
 • Overnachting inclusief diner voor 2 personen na het afronden van je proeftijd
 • 10 overnachtingen per jaar tegen een kleine prijs in onze Pillows Hotels
 • Korting van 35% in al onze restaurants
 • Korting op hotels wereldwijd
 • Korting voor vrienden en familie binnen onze hotelcollectie en restaurants
 • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen bij A.S.R.
 • Zowel parttime als fulltime werken is bespreekbaar. Door onze ambities en de groei waar we in zitten, is er ook ruimte om door te groeien binnen de organisatie.

  Wie ben jij?

  Met jouw werkervaring in een high luxury omgeving snap je dat dat die gladgestreken vouw en dat handgeschreven kaartje het verschil maken in een kamer.

  Jij let altijd op de details. Alles moet kloppen volgens jou, waarbij je gaat voor een smetteloze en perfecte omgeving waar niets op aan te merken valt.

  Je weet dat jouw werk én aanwezigheid allemaal onderdeel zijn van de beleving van de gast. Een stap extra zetten is iets waar jij niet over na hoeft te denken.

  Het is simpelweg wie je bent. Jij bent Pillows.

  Enthousiast?

  Zie jij jezelf al werken in de housekeeping van dit nieuwe Pillows Hotel? We zijn enorm nieuwsgierig naar je ideeën. Solliciteer via onderstaande link en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

  Niet zeker welke vacature je het leukst lijkt, maar denk je wel dat onze organisatie bij je past? Solliciteer alsnog en dan bespreken we verschillende functies voor je.

  Over Pillows Hotels

  Bij Pillows Hotels is het echt genieten. Je voelt, ziet en proeft de aandacht tot in de kleinste details. Monumentale panden met een verhaal, op perfect gelegen locaties in Nederland en België.

  De hotels zijn ingericht als een elegant woonhuis met een eigentijds en tijdloos design en een ingetogen luxe uitstraling.

  Onze restaurants hebben eervolle vermeldingen in Michelin Bib Gourmand en GaultMillau. Ze combineren een ongedwongen en warme sfeer met verrassende culinaire gerechten.

  Over Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park 5 sterren

  Het nieuw te openen Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park ligt in het oostelijk deel van het centrum van Amsterdam, grenzend aan het Oosterpark.

  Het heeft 88 kamers, diverse (vergader)salons een wellness en verschillende F&B-outlets. Van ons easy chic restaurant aan het park met een groot terras in het groen, een rumbibliotheek, een (rooftop)bar en een restaurant met sterambitie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier