MIG/MAG en TIG lasser
Connect
Utrech
3 dagen geleden

Over jouw rol

Wil jij goed verdienen en zoek jij een baan als lasser? Mede dankzij jouw inzet wordt al het vuil in Nederland ingezameld en kunnen we met zijn allen genieten van een schoon milieu.

Interesse in deze uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature!

Jobomschrijving

Het betreft een Nederlandse producent in de metaal die al meer dan 100 jaar bestaat. Zij ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden al hun producenten zelf.

Iedere Nederlander zal de producten (vaak onbewust) herkennen. Zij produceren afvalbakken, ondergrondse collectors in woonwijken, winkelcentra en horecagebieden en verzinkte rolcontainers bij diverse bedrijven.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een schone en moderne werkplaats. Als MIG / MAG en TIG lasser zullen je werkzaamheden o.a. bestaan uit :

 • het vanaf tekening lassen van diverse stalen, koperen en aluminium constructies (MIG / MAG / TIG)
 • het juist instellen van de lasapparatuur en tijdens het lassen rekening houden met de geldende normen en kwaliteitseisen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier