MX/CIVIL 3D Ontwerper Groningen
Or-Quest
Groningen, NL
6 dagen geleden

Wat ga jij doen als MX / CIVIL 3D Ontwerper?

Jij bent verantwoordelijk voor de ontwerpen volgens het programma van eisen. Hierbij bepaal je zelfstandig de dimensies van het ontwerp en werk je deze uit tot een uitvoerbaar product.

Je bent onderdeel van het projectteam dat zich bezighoudt met de vraagstellingen voor het project Aanpak Ring Zuid .

Denk jij dat je beschikt over juiste kwaliteiten en houd je wel van een afwisselende functie op een uitdagend project?

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt in dienst bij Or-Quest B.V. waar jij volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast een aantrekkelijk salaris kun je diverse trainingen volgen in onze eigen Or-

Quest Academy. In deze trainingen staat jouw persoonlijke ontwikkeling dan ook centraal. Je krijgt van ons :

 • Een fulltime dienstverband;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een goede werksfeer en enthousiaste collega’s;
 • Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons MX / Civil 3D Ontwerper.

  We behandelen jouw gevoelige gegevens met uiterste zorg.

  Wat heb je nodig als MX / CIVIL 3D Ontwerper?

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Civiele Techniek;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring met MX, Civil 3D is een pre;
 • Daarnaast heb je ervaring met het werken in multidisciplinaire teams en weet je een pakket van eisen te vertalen naar een slim ontwerp.

  Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens de MX / Civil 3D Ontwerper kunnen zijn die wij zoeken!

  Over het project Aanpak Ring Zuid

  De Gemeente, Provincie en het Rijk hebben gezamenlijk het plan Aanpak Ring Zuid gemaakt. Doelstelling is om het verkeer sneller door te laten stromen en dat alle bestemmingen in de stad Groningen beter bereikbaar worden.

  Daarnaast wordt de weg direct veiliger gemaakt. Wil jij bijdragen aan het project Aanpak Ring Zuid en een directe impact hebben op de leefbaarheid van de stad Groningen?

  Over Or-Quest

  Nergens word je als technisch professional zo in de watten gelegd als bij Or-Quest. Dit is geen loze belofte : . Een harde garantie in viervoud.

  Als Or-Quest professional ben jij de Gouden Kracht, de professional die opdrachtgevers in het technische domein vooruithelpt.

  Daarmee ben jij ons gouden visitekaartje. En dit belonen we. En niet alleen met een mooi salaris. Want Or-Quest kijkt verder.

  We investeren in jouw toekomstwaarde. Zodat jij een gouden carrièreperspectief hebt en daarmee de wereld van bouw, infra en techniek nog mooier maakt.

  Lars over Or-Quest :

  Or-Quest vond voor mij dé baan die bij mij en mijn ambities past. Als pas afgestudeerde kon ik zelf nog niet precies vertellen wat mij aansprak.

  Het was voor mij nog een zoektocht om te ontdekken wat ik wilde. Or-Quest hielp daarbij. Ze luisterden goed naar mijn wensen en reageerden snel en goed op al mijn vragen.

  Ze helpen je focussen op jouw toekomst en koppelen dat aan een functie bij een bedrijf dat bij jou past’. Lees meer over

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier