Vakman GWW
Pronk Twee B.V.
Naarden, NL, NL
1 dag geleden
source : Joblift

Pronk Twee B.V. zoekt een Vakman GWW te Naarden VMBO / MAVO geplaatst op 03-06-2019Vakman GWWFunctie omschrijving : Als Allround Vakman GWW houd je je bezig met groot of klein grondwerk voor diverse opdrachtgevers.

Werkzaamheden zijn bijvoorbeeld kolken stellen, voorbereiding voor straatwerk verrichten, aanleggen van riolering of kabels en assisteren bij een graafmachine.

Afhankelijk van je persoonlijke interesse kunnen we je plaatsen werken die het meest aansluiten bij je persoonlijke voorkeur.

Je werkgebied is voornamelijk in de driehoek Amsterdam-Utrecht-Almere. Het is daarom handig als je ook woonachtig bent in deze regio.Wat wij bieden :

 • doorgroeimogelijkheden
 • vast werk met uitzicht op een vast dienstverband.
 • prettige werksfeer in een informeel bedrijf.
 • markt- en CAO conform salarisWat wij vragen :
 • vroeg kunnen opstaan
 • In het bezit van rijbewijs B
 • In het bezit van VCA
 • Aantoonbare ervaring in grond- en / of straatwerkPronk Twee B.V. is in de loop der tijd uitgegroeid tot wat het nu is : een Loon-
 • Aanneming-, Verhuur- en Detacheringsbedrijf in Midden Nederland. Oorspronkelijk werd er veel in agrarisch loonwerk gedaan;
 • tegenwoordig is de focus meer ver schoven naar Detachering en Machineverhuur in groen, grond en infra, bouw- en sloopwerk, transport, agrarische dienstverlening, rioleringswerk en Aanneming.

  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen investeren wij veel in cursussen, periodieke bijscholingen en trainingen voor onze medewerkers.

  Hierdoor hebben we ook voor specialistisch werk altijd een passend antwoordMet een enthousiast team van 4 kantoormedewerkers en 35-

  45 medewerkers proberen wij onze klanten elke dag opnieuw tot dienst te zijn!Interesse in de functie van Vakman GWW bij Pronk Twee B.

  V. regio Naarden?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier