Trucking Planner
Ewals Cargo Care
Tegelen, Netherlands
3 dagen geleden

Trucking Planner

Interzuid Transport B.V. , gevestigd te Tegelen is een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van internationaal transport en expeditie en maakt o.

a. gebruik van de logistieke faciliteiten binnen de Ewals Group, een netwerk dat al jarenlang bestaat en zich laat kenmerken door kwaliteit.

Interzuid Transport B.V. is onderdeel van de Ewals Group. Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie.

Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens.

Bij Ewals werken circa 2350 medewerkers vanuit 15 vestigingen uit heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen.

Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers.

Bekijk eens voor meer informatie over de organisatie : https : / / youtu.be / Yhc4Le5WGPc

Ter versterking van ons team op onze vestiging in Tegelen, zijn wij op zoek naar een ervaren fulltime Trucking Planner

In de functie van Trucking Planner ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoer van de transportopdrachten middels ons Transport Manangement Systeem (TMS).

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Het vastleggen en controleren van verkregen transportopdrachten;
 • Informeren van de trailer planning en customer service afdeling bij calamiteiten;
 • Instrueren van de vervoerder met de benodigde (gewijzigde) gegevens;
 • Aannemen van schademeldingen;
 • Het calculeren van rij-uren, werkuren, rust en afstand (kennis rijtijdenwet) en deze wet ook opvolgen;
 • Verzorgen van de administratieve afwikkeling in ons TMS;
 • Controleren van de routing;
 • Zo efficiënt mogelijk plannen voor een zo optimaal mogelijk rendement;
 • Medeverantwoordelijk voor het afdelingsresultaat / target;
 • Dagelijks vergaren van marktkennis.
 • De ideale kandidaat :

  Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur richting Transport en Logistiek. Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met logistiek.

  Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving m.b.t. wacht- en rijtijdenvoorschriften. Jouw geografische kennis is actueel en up-to-date, dat geldt ook voor jouw kennis van de talen Engels en Duits.

  Tevens kun je goed met verschillende computersystemen omgaan. Als je ook nog stressbestendig bent en overzicht kunt behouden, dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wat bieden wij?

  Een afwisselende en uitdagende fulltime functie in dagdienst bij een prettig en solide bedrijf. Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden.

  Naast een prima salaris, kent het bedrijf diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse collectieve verzekeringen, fietsregeling en een actieve en gezellige personeelsvereniging.

  Bij aanname treed je direct in dienst bij het bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier