IT-ondersteuner
TopVacaturebank.nl
Ittervoort, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wij zijn op zoek naar IT-ondersteuner die graag bezig is met het installeren van IT-werkplekken bij de klant. Dit wil zeggen dat jij de verantwoordelijkheid draagt om de IT-werkplek op de juiste manier te installeren.

Het is noodzakelijk dat je over basiskennis beschikt van IT en graag problemen oplost voor klanten op de werkplek. Dit betekent dat jij het aanspreekpunt bent voor de klant op het gebied van IT.

Daarom is het belangrijk dat jij als persoon zijnde zelfstandig bent en initiatief toont, waarbij communicatie en representativiteit kenmerkend is.

Je gaat aan de slag in Ittervoort, dat wederom je standplaats is. Verder ga je zelfstandig naar klanten toe met een bus om deze IT-werkplekken te installeren, eventueel met een collega.

Vandaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs B. Dus ben jij een echte IT-kenner die servicegericht is en de klant op de eerste plek zet, solliciteer dan nu! Hieronder zie je wat je gaat doen, wat wij van jou vragen en natuurlijk wat je van ons krijgt.

 • Wat ga je doen? Je verhuist IT-apparatuur; Je gaat kabels wegwerken; Je gaat IT-werkplekken onderhouden; Je installeert nieuwe IT-werkplekken;
 • Je gaat software installaties verrichten bij de klant; Je gaat het administratieve proces vastleggen. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 of 4 in de richting van ICT; Je hebt affiniteit met computers. Je krijgt van ons : Een marktconform salaris;
 • Een fulltime baan voor langere tijd; Een mogelijkheid tot doorgroeien; Een diversiteit aan werkzaamheden; Een leuke werksfeer in een dynamische omgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier