Eerstegraads docent Nederlands
Maandag
Zwolle, Nederland
3 dagen geleden

Over de functie

Tegenwoordig is spelling en grammatica niet altijd meer vanzelfsprekend nu de jongere generatie veel minder zelf schrijft en alles vooral op een computer typt.

Dit maakt het met autocorrectie een stuk gemakkelijker. Of op een mobiele telefoon berichtjes sturen is heel anders dan een ’ouderwetse’’ brief schrijven met de hand.

Alles wordt automatisch gecorrigeerd.

Als docent Nederlands maak jij de leerlingen duidelijk dat taal en grammatica heel erg belangrijks is voor hun toekomst. Het maakt het natuurlijk makkelijk om brieven op geautomatiseerde manier te schrijven maar wanneer het er op aan komt is een zakelijke brief of een motivatiebrief niet erg aantrekkelijk wanneer er op een verkeerde manier met d en dt wordt omgegaan.

Daarom voor jou de uitdaging om je leerlingen klaar te stomen voor het examen en er voor te zorgen dat ze experts worden in de Nederlandse taal.

Want als docent Nederlands kun jij je leerlingen in theorie en praktijk bijbrengen hoe belangrijk het is om de Nederlandse taal zowel mondeling als geschrift volledig te beheersen.

Functie eisen

Voor een school in de provincie Gelderland ben ik op zoek naar een docent Nederlands met een eerstegraads bevoegdheid. Jij bent voor 0,4 tot 0,9 fte beschikbaar en hebt ervaring met vwo+ leerlingen.

Ben jij beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met je in contact!

Over het bedrijf

Je komt te werken voor Maandag® en dat brengt mooie dingen met zich mee!

 • Een (vast) dienstverband bij Maandag®
 • Salaris en vakantiedagen volgens leraren cao
 • Reiskosten van 0,19 cent per kilometer
 • Jezelf ontwikkelen door middel van gratis cursussen en trainingen
 • Veel borrels en gezelligheid
 • Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier