Agronomist Zuid
Lamb Weston Meijer
België/Noord Frankrijk, Netherlands
2 dagen geleden

Agronomist Zuid

Lang leve de aardappel. Het derde grootste gewas in de wereld. De wereldpopulatie groeit en dus stijgt ook de vraag naar meer aardappelen.

Naar betere technologie. Lekkerdere recepten. Groenere processen. Naar nieuwe ideeën en inventieve plannen. En dat is nou net wat wij bij Lamb Weston doen.

Het is onze identiteit om altijd twee stappen vooruit te zijn als globale speler in de markt. Altijd de status quo uitdagen.

Altijd de vraag Wat als? stellen. En neem geen genoegen. We geloven in onze inventiviteit, en dat zal de wereld helpen te veranderen op een manier die niet alleen voldoet aan onze groeiende bevolking, maar tegelijkertijd ook het milieu zal helpen, evenals de markt.

Als wij naar een aardappel kijken, zien we niet gewoon een aardappel. We zien mogelijkheden! We zijn op zoek naar een :

Agronomist Zuid

Twee weten meer dan één. Als Agronoom help je dan ook onze telers om succesvol te zijn. Je geeft ze meer dan alleen advies, je bent een sparringpartner.

Je luistert, stelt vragen en spiegelt de teler aan verschillende inzichten die hij zelf (nog) niet kent waardoor je gezamenlijk tot nieuwe resultaten komt.

Als Agronomist ondersteun je ook onze inkoopafdeling aardappelen en de commerciële afdeling. Je bent werkzaam in de gebieden België en Noord Frankrijk en je maakt onderdeel uit van het Potato team.

Je rapporteert aan de Potato Area Manager Zuid en functioneel aan de Manager Potato Centre of Expertise.

Hoe ziet je werk er uit?

 • Het mede bepalen van het agronomische beleid voor verbetering en optimalisatie van de teelt en bewaring van aardappelen in al onze Belgische en Franse teelregio’s;
 • Praktisch toepasbaar maken van het agronomische beleid, in samenwerking met Fieldsupervisors en / of telers en doormiddel van studiegroepen;
 • Vertalen van vragen van onze klanten naar grondstofvoorziening op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en voedselveiligheid;
 • Rapportages en presentaties geven op het gebied van grondstof ten behoeve van onze klanten
 • Ondersteunen van de verkopers in de relatie met onze klanten;
 • Verder vertalen van hoe onze grondstofvoorziening en agronomische projecten kunnen bijdragen aan duurzaamheid.
 • Wat breng je mee?

 • Je hebt minstens een agrarische Bachelor opleiding met 5 jaar werkervaring in aardappel teelt en bewaring;
 • Je woont in België of Noord Frankijk;
 • De Franse en Nederlandse spreek je vloeiend en ook in het Engels kun je communiceren;
 • Je bent klantgericht, je gaat altijd voor een vruchtbare samenwerking, zowel intern als extern;
 • Je bent analytisch sterk en weet mensen te enthousiasmeren.
 • We bieden jou een uitdagende baan in een dynamische en groeiende organisatie in de food branche. We dagen je uit om te groeien op dezelfde manier als onze organisatie, waarbij ontwikkeling essentieel is.

  We zijn op ons best als we gezamenlijke waarde creëren, we op elkaar kunnen rekenen, en we samen werken in ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams.

  Voor het harde werken word je ook goed beloond, we kennen een mooi pakket arbeidsvoorwaarden met een prima salaris. Als je open staat voor een nieuwe uitdaging, laat dan je sollicitatie achter.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier