Senior Corporate Recruiter
Pink Elephant
Naarden
5 dagen geleden

Hou jij van telefonisch routine werk? Geen persoonlijke gesprekken voeren en de hele dag sourcen? Dan is dit niet de juiste baan voor jou!

Corporate recruiter bij Pink Elephant is namelijk zoveel meer! Hier moet je stevig in je schoenen staan om bij te kunnen dragen aan de groei van dit roze bedrijf (no worries, 80% is man).

Pareltjes uit de (IT) markt vissen is niet makkelijk. Maar hen ervan overtuigen dat Pink Elephant de enige juiste keuze is om zijn of haar carrière naar een hoger niveau te liften, is al snel niet meer moeilijk.

 • want ja, dit is gewoon een feit natuurlijk!
 • Wat ga je doen?

  Om maar direct met de deur in huis te vallen : jij bent verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe collega’s. Omdat de arbeidsmarkt toch lichtelijk overspannen is, zijn wij altijd opzoek naar alternatieven om nieuwe collega’s te vinden.

  Jij krijgt bij ons de vrijheid om voor jouw passende manieren te gebruiken om succesvol te zijn. Verder is een greep van jouw werkzaamheden :

 • Werven en benaderen van kandidaten via verschillende kanalen die voor jou werken;
 • Coördineren van werving & selectie procedure;
 • Zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken;
 • Arbeidsmarkcommunicatie om Pink Elephant zo krachtig mogelijk in de markt te zetten;
 • Schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten;
 • Opzetten en uitbouwen van campusrecruitment , zoals het geven van gastlessen op verschillende scholen en bijwonen en bedrijvendagen.
 • Wat moet jij kunnen?

 • Werken en denken op HBO niveau;
 • Verbinden, van mensen bij elkaar brengen krijg jij enorm veel energie van;
 • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie laten zien;
 • Laten zien dat je affiniteit met ons vakgebied hebt, namelijk IT Infrastructuren;
 • Commercieel denken en handelen op de juiste momenten;
 • Stakeholders Management ben jij een kei in;
 • Vooral jezelf zijn!
 • Voor niets gaat de zon op!

  Naast dat je natuurlijk gewoon een mooi salaris krijgt vindt Pink Elephant het belangrijk dat jij je weet te ontwikkelen, hoe dan ook.

  Een eigen Pink Academy, interne kennissessies, events en een breed scala aan verschillende collega’s zullen hier dan ook zeker aan bijdragen.

  Een op maat gemaakt opleidingsplan zal ervoor gaan zorgen dat jij ook daadwerkelijk die stappen gaat zetten. Een leaseauto (of mobiliteitsbudget) maakt de weg naar kantoor wat gemakkelijker.

  En, omdat wij het belangrijk vinden dat je altijd lekker in je vel zit, krijg je bij ons 28 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 20 bij te kopen (obv 40 uur).

  Now we are talking! Maar het allerbelangrijkst vinden wij dat alle Pinkers met plezier werken want alleen dan halen wij het beste bij elkaar naar boven!

  Pink Elephant maakt IT persoonlijk

  Het is onze missie om IT persoonlijk te maken. Door goed naar de wensen van de klant, en vooral de eindgebruiker, te luisteren.

  Maar ook door onze kennis van de markt en de ontwikkelingen in de IT. Op basis daarvan gaan we aan de slag om de juiste componenten te selecteren.

  Zodat we een oplossing leveren waarmee de eindgebruiker zijn of haar werk optimaal kan uitvoeren en meer tijd overhoudt voor het echte werk.

  Pink Elephant kent drie disciplines : Outsourcing, Professional Services & Consulting en Hardware & Software Services. In dit speelveld kun je je ontwikkelen.

  Pinkers zijn mensen die ervoor gaan. Het werk leuk vinden en op zijn tijd ook van een feestje houden. Een stap extra zetten en betrokken zijn bij de klant en collega’s.

  Want ook voor onze medewerkers geldt dat we IT persoonlijk maken. We hebben vestigingen in Naarden, ’s-Hertogenbosch en Maastricht-Airport.

  Pink Elephant is onderdeel van Broad Horizon. Binnen Broad Horizon is Pink Elephant verantwoordelijk voor de diensten rond de moderne werkplek.

  Dit grotere geheel schept ook doorgroeimogelijkheden voor jou natuurlijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier