Assistent Bouwmarktmanager
Goedhart
Spijkenisse, NL
4 dagen geleden

Assistent Bouwmarktmanager (#316)

38 uur per week

Word jij onze nieuwe assistent bouwmarktmanager? Klanten worden warm ontvangen, deskundig geholpen en komen graag bij jou en je team in de bouwmarkt terug.

Jij bent iemand wiens hart sneller gaat kloppen van een retailomgeving waarin het niet alleen gaat om het commerciële resultaat maar ook om kwaliteit, klantadvies, tevredenheid en een goede sfeer in de bouwmarkt.

Wat ga je doen?

Als assistent bouwmarktmanager ondersteun je de bouwmarktmanager en ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van de bouwmarkt.

Je bent onderdeel van het bouwmarkt-MT en bent hierin een volwaardig sparringpartner voor alle MT-zaken. Als gastheer of vrouw zorg je ervoor dat je klanten zich welkom en waardevol voelen.

Dit straal je uit naar je klanten en je toont hierbij een voorbeeldfunctie voor collega’s. Je bent primair op de werkvloer aanwezig, adviseert klanten en zorgt voor een goede winkeluitstraling.

Je coacht het team op inspirerende wijze tot het behalen van optimale performance en zorgt voor lachende gezichten in je team.

Wat heb je nodig voor deze baan?

In ieder geval vind je het leuk om in een doe-het-zelf bouwmarkt aan de slag te gaan! Heb je minimaal MBO4 werk- en denkniveau en ervaring in een leidinggevende rol in de retail?

Kun jij je vinden in ons motto resultaat met plezier’? En kun jij je medewerkers motiveren, coachen en inspireren? Dan hebben we een match!

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende en uitdagende baan, in een team met een goede collegiale werksfeer, in een dynamische branche. Binnen onze groeiende organisatie bieden wij een prettige werksfeer waarin diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao DHZ en afhankelijk van de aanwezige werkervaring en opleiding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier