Accountmanager Horeca
Luba
Goirle, Nederland
20 uur geleden

Heb je een echt horeca hart en draag je je passie hiervoor graag uit ?

Over het werk

Als accountmanager ga je op pad om horecabedrijven te enthousiasmeren klant te worden van onze opdrachtgever. Je bezoekt dagelijks onder andere de beste restaurants, de gezelligste cafetaria en komt ook doordeweeks in de voetbalkantines.

Je bent goed op de hoogte van de voordelen van de organisatie en weet die over te brengen op potentiƫle klanten. Daarnaast zorg je voor een optimale begeleiding van bestaande klanten, zodat zij naar volle tevredenheid bij de opdrachtgever blijven inkopen.

Als accountmanager ben je de schakel tussen de klant en de interne organisatie. Je bent een netwerker en legt makkelijk verbinding met potentiƫle klanten.

Bestaande klanten ken je goed, je achterhaalt snel hun behoeften en speelt hierop in met een persoonlijk aanbod en advies.

Je ziet het marktpotentieel en maakt concrete plannen dit te benutten. Onderhandelingen voer je zelfstandig. Daarbij zet je je sociale vaardigheden en overtuigende persoonlijkheid in.

Je werkt zelfstandig in de regio en bent op tactisch en operationeel niveau verantwoordelijk voor je prospects en klanten.

Daarbij kun je rekenen op de ondersteuning van een professionele binnendienst en een perfecte logistieke organisatie.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende functie in een organisatie die volop in beweging is;
 • Een marktconform salaris en een lease auto;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 26 vakantiedagen en diverse online trainingen, bonusregeling en onkostenvergoeding
 • Wat wij vragen

 • HBO werk en denkniveau
 • Communicatief en sociaal vaardig en je hebt overtuigingskracht
 • Strategisch en tactisch kunnen handelen en denken;
 • Over het bedrijf

  Jouw toekomstige werkgever is een horeca groothandel. Klanten van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant bestellen online.

  Zij zorgen ervoor dat de bestellingen bezorgd worden tot in de keuken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier