IT Project Manager, Oss
Personato Werving en Selectie
Oss, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Wat ga je doen

Bij REV’IT kom jij, ter uitbreiding, terecht in een klein, maar energiek en ambitieus IT team bestaande uit 5 collega’s.

In deze functie word jij verantwoordelijk voor de inrichting en vormgeving van het IT landschap. Dit doe jij natuurlijk niet alleen, maar hiervoor stel jij de projectgroepen samen en heb jij het contact met de verschillende stakeholders (Finance, Sales, Marketing).

Jij plant, organiseert en leidt deze IT projecten die in grote mate bijdragen aan een efficiëntere en effectievere bedrijfsvoering.

Een belangrijk aankomend project waar jij mee van start mag gaan, is de implementatie van het nieuwe ERP pakket : Dynamics 365.

Jij mag hierin een leidende rol aannemen van het bepalen van het budget tot aan de integratie.

Functie-eisen : Wat breng je mee

Wat breng je mee

Binnen deze functie van IT Project Manager krijg jij de ruimte die jij nodig hebt om deze functie tot een succes te maken.

Jij bent een hands-on manager die de vertaalslag weet te maken van vraagstukken uit de business naar innovatieve IT oplossingen.

Daarnaast lijkt het jou fantastisch om grote IT projecten te leiden en het IT landschap naar een hoger niveau te brengen.

Verder is het ook belangrijk dat jij jezelf herkent in het onderstaande profiel :

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een relevantie vooropleiding;
 • Een aantal jaar ervaring op het gebied van IT Project Management;
 • Ervaring met (de implementatie van) een ERP-pakket, bijvoorbeeld : Dynamics of Navision;
 • Kennis van project methodiek (Agile, SCRUM of PRINCE2).
 • Bedrijfsomschrijving :

  Waar kom je te werken

  Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp, de productie, marketing en verkoop van modieuze kleding.

  Het betreft functionele kleding van de hoogste kwaliteit. Ze opereren vanuit kantoren in regio Nistelrode, Nederland en New York City, USA en hebben daarnaast showrooms in Padova (IT), Parijs (FR) en Barcelona (ES).

  Goed om te weten : Je komt terecht in een goedlopend team met ervaren collega’s. Jullie werken daarom met veel vrijheid en zelfstandigheid.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier