Ervaren Hovenier
Abeos
Meppel, NL
1 dag geleden
 • ErvaringsniveauMBO
 • DienstverbandVaste baan
 • StandplaatsMeppel
 • VacaturenummerPR075313
 • Over de functie

  We zoeken naar een ervaren hovenier. Je weet je te redden in het aanleg en onderhoud van tuinen en hebt je plantenkennis.

  Al op een minikraan of parkmaaier gezeten? Dat is een grote pré! Het werken met een kettingzaag, bosmaaier en heggeschaar is voor jou een eitje.

  Kun je naast dit alles ook nog straatten? Dan heb je de baan al bijna! Dan zijn we alleen nog benieuwd naar jou als persoon.

  Kun jij jezelf redden? Loop je niet de kantjes er vanaf? Maak je het gezellig met je collega's? Vertel ons meer!

  Functie eisen

  Het zou heel erg mooi zijn als je je ervaring kunt onderbouwen met diploma's en certificaten. Niet verplicht, maar wel een groot voordeel.

  VCA en E achter B heb je natuurlijk wel.

  Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een hovenier die in heel nederland te vinden is. Ze hebben meerdere vestigingen en één daarvan is vlakbij ons kantoor in Meppel.

  Vanaf die vestigingen zijn de op zoek naar een ervaren hovenier voor Noord Nederland. Ze zitten vooral in de grotere werken.

  Ze leggen tuinen aan en onderhouden tuinen bij gemeentes, bedrijven(terreinen) woningbouwverenigingen etcetera.

  Wat wij bieden

  Het gaat hier om een concrete full time vacature bij een van onze klanten. Je wordt naar ervaring beloond en kunt na een tijdje via ons, kans maken op een rechtstreeks dienstverband.

  Mist het jou en onze opdrachtgever goed bevalt natuurlijk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier