(Register) Taxateur Waarderingsdeskundige
Ernst & Young Global Limited
Amsterdam, All, Netherlands
4 dagen geleden

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving.

Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

De Tax afdeling is marktleider in Nederland en bedient aansprekende, nationale en internationale klanten met een scala aan belastingadviezen en gerelateerde compliance diensten.

Onze multiculturele teams met hun kennis en ervaring vormen de basis om klanten te helpen bij het behalen van hun fiscale bedrijfsdoelstellingen.

Door de belastingverplichtingen van onze klanten op een verantwoorde en proactieve manier te managen geloven we dat we een cruciaal verschil kunnen maken.

Binnen Tax houdt een afdeling zich bezig met Indirect Tax (ITX). De adviespraktijk Vastgoed & Milieu is een onderdeel van deze ITX afdeling.

Het team adviseert bedrijven en instellingen op het gebied van vastgoed(waarderingen), bijbehorende fiscale gevolgen en lokale en milieubelastingen en heffingen.

Het team bestaat uit een hechte mix van fiscalisten, juristen en taxateurs / waarderingsdeskundigen om cliënten van EY zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De taxateurs / waarderingsdeskundigen zijn Register Taxateur en ingeschreven in het NRVT en / of RICS. Door de specifieke vastgoedkennis van onze taxateurs te combineren met de kennis en expertise van onze fiscalisten bereiken wij, voor onze cliënten, een zo optimaal mogelijke fiscale waarde.

Wat je bij ons kunt verwachten een verrijkende ervaring waarvan je een levenlang profiteert

Binnen de adviesgroep Vastgoed & Milieu zijn wij op zoek naar een (Register) Taxateur / Waarderingsdeskundige. Als taxateur ben je een onafhankelijk en specialist op het gebied van fiscale waarderingen.

Jij ondersteunt de Register Taxateurs bij specialistische taxaties voor fiscale doeleinden en voert reguliere taxaties zelfstandig uit.

In deze dynamische en gevarieerde rol werk je samen met de fiscalisten van EY en adviseer je cliënten over de waardering van hun bijzondere en / of specialistische vastgoed.

Opdrachtgevers kunnen zijn energiemaatschappijen, overheidsinstellingen, institutionele beleggers, grote vastgoedeigenaren of eigenaren van exploitatie gebonden vastgoed zoals ziekenhuizen, fabrieken, golfbanen of objecten met een leisure-bestemming.

Jij krijgt sturing van en werkt nauw samen met (senior) managers, bezoekt allerlei soorten vastgoed, lost gezamenlijk complexe (waarderings)vraagstellingen op en je hebt veelvuldig klantcontact.

De werkzaamheden bestaan uit :

 • Waarderingen in het kader van de Wet WOZ en voor lokale belastingen, zoals OZB en rioolheffing, alsmede voor rijksbelastingen zoals inkomstenbelasting (IB), vennootschapsbelasting (Vpb) en verhuurderheffing
 • Het bepalen van de bodemwaarde’ in het kader van de fiscale afschrijving van gebouwen voor de Vpb en IB
 • Waardering in het kader van de overdrachtsbelasting en van de successiewet (Erf- en schenkbelasting)
 • Waardering in het kader van de overdracht van vastgoed tussen Box I en Box III
 • Wat jij meebrengt vaardigheden waarmee jij de toekomst vorm geeft

  Voor ons team Vastgoed & Milieu zijn wij op zoek naar versterking op consultant niveau.

  Verder voldoe je aan het volgende profiel :

 • Minimaal een afgeronde ASRE of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Vastgoed en Makelaardij of Bouwkunde
 • Vanaf 2 jaar ervaring als taxateur / waarderingsdeskundige
 • Ervaring in het verrichten van WOZ-waarderingen is een pré
 • Bij voorkeur ingeschreven bij NRVT en / of RICS, of bereid het traject tot inschrijving te volgen
 • Analytisch sterk, communicatief vaardig, commercieel en klantgericht
 • Wat wij je bieden een inspirerende werkomgeving

  Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling.

  Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden.

  Aanvullend bieden we je :

  Een steile leercurve en krijg de mogelijkheid jouw skillset te verbeteren en management verantwoordelijkheden op je te nemen

  We stimuleren een gezonde privé-werkbalans. Het is mogelijk om tijd en plaatsonafhankelijk te werken, dus ook werken vanuit huis.

  Daarnaast kennen we een flexibel verlofbeleid

  We bieden een omgeving met inspirerend leiderschap. Daarbij ontbreekt de funfactor niet. Het (team) management is gericht op het inspireren van medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk

  Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

  Word onderdeel van ons highest performing team!

  Heb je inhoudelijke vragen, neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met Bastiaan Kats, Associated Partner via +31(0)6 2908 3773 bastiaan.

  kats nl.ey.com Heb je vragen over de procedure; neem dan contact op met Carlijn Westenburg via 31(0)6 2908 4742 of via email carlijn.westenburg nl.ey.com.

  Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier