Assistent Accountant Juniorfunctie
Rousch
Leusden, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever richt zich als fiscaal advies- en administratiekantoor op een MKB klantenkring in de regio Amersfoort en is met het kantoor gevestigd te Leusden.

Hierbij staat voor hen een duurzame relatie met de klant centraal, waarin vertrouwen, transparantie en praktisch sleutelwoorden zijn voor de succesformule.

Als team sta je hier klaar voor de klanten en voor elkaar. Wij zoeken voor hen versterking in de vorm van een assistent accountant (juniorfunctie).

Salarisindicatie

Startsalaris is mede afhankelijk van kennis en ervaring, indicatief ligt deze op € 2.200,- bruto per maand bij fulltime.

Daarnaast kennen zijn een pensioenregeling, 27 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en studiekostenregeling. Je kan je binnen het kantoor snel verder ontwikkelen als professional.

Functie eisen - Assistent Accountant Juniorfunctie

 • Je bent (bijna) klaar met je bachelor in de richting van accountancy, bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring opgedaan in de praktijk bijvoorbeeld door stages bij een administratie- of accountantskantoor;
 • Je bent proactief, klantgericht en een teamspeler.
 • Je woont in de omgeving van Amersfoort en wilt je verder ontwikkelen in het vak.
 • Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier