Tekla Tekenaar/Werkvoorbereider
continu
Groningen, NL
6 dagen geleden

Tekla Tekenaar / Werkvoorbereider

Als Tekenaar / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten bij opdrachtgevers binnen de industriële / agrarische sector.

Je bent verantwoordelijk voor het modelleren en uitwerken van projecten met behulp van Tekla Structures en Je zorgt er voor dat al het teken-

en rekenwerk binnen de afgesproken termijn en volgens de gangbare eisen wordt opgeleverd. Verder ben je direct betrokken bij uitvoerende en begeleidende partijen.

 • MBO- of HBO-Bouwkunde of werktuigbouwkunde diploma
 • Relevante werkervaring is een pré;
 • Basiskennis / enige ervaring met Tekla
 • Goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling)
 • Leergierig en bereid om hard te werken
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair.

  Onze opdrachtgever is een modern en veelzijdig bouwbedrijf dat zich specialiseert in de bouw van hallen en loodsen voor de industriële en agrarische sector, met name gericht op staalconstructies.

  Het is een informele en platte organisatie, waarin veel waarde wordt gehecht aan het behouden van werknemers en deze dan ook centraal staan.

  Er wordt hard gewerkt, maar daar tegenover staan goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een prettige werkomgeving.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier