Juridisch medewerker
Randstad
ROOSENDAAL, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij bent iemand met een juridische achtergrond en ruime ervaring op het gebied van het verzekeringswezen. Je bent praktisch ingesteld, gemotiveerd en je vind het leuk om jezelf te verdiepen in verzekeringen en polissen.

Daarnaast ben jij beschikbaar voor 32-40 uur per week en je draait je hand niet om voor allerlei administratieve hand- en spandiensten.

Jouw nieuwe werkgever

Onze opdrachtgever is een internationale speler op het gebied van verkoop en verhuur van trucks, trailers en chassis. De organisatie is gevestigd in Roosendaal.

Voor het verhuur van het assortiment bieden ze verschillende opties voor hun klanten. Hun ambitie is dan ook om oplossingen te bieden afgestemd op de wensen van de klant.

 • De klant staat altijd centraal en krijgt persoonlijke aandacht. Aan iedere klant die langs komt zal ook altijd worden gevraagd of ze een kop koffie lusten! Je nieuwe collega'
 • s zijn te omschrijven als laagdrempelig, informeel, no-nonsens en gemoedelijk. Op het kantoor in Roosendaal werken 6 collega'
 • s met elk hun eigen specialisme.

  Wat ga je precies doen als (operationeel) juridisch medewerker?

  Als (operationeel) juridisch medewerker onderhoud je contact met je klanten. Dit gebeurd minimaal twee keer per jaar. Je gaat na of er wijzigingen zijn in hun verzekering / polis of dat ze zijn overgestapt.

  Naast het contact met klanten ben je geregeld in contact met verzekeraars als er bijvoorbeeld sprake is van een schadeclaim.

  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inlezen van de polissen, opvolging en ondersteun je bij het verwerken en opstellen van juridische brieven.

  Naar wie zijn wij op zoek?

  De ideale kandidaat heeft ruime ervaring op het gebied van verzekeringen en polissen. Je bent iemand met een praktische instelling en je beschikt over een mbo+ / hbo werk- en denkniveau.

  In de ideale situatie heb je een opleiding of cursussen gevolgd waardoor je beschikt over voldoende kennis. Je beheerst de Nederlandse taal foutloos en het is zeker een pre als de Engelse taal ook op goed niveau is.

  Wat krijg je hiervoor terug?

 • Goed salaris op basis van ervaring en opleiding
 • Informeel bedrijf met een enthousiast team
 • Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling
 • Op de lange termijn mooie doorgroeimogelijkheden
 • Goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Kan je niet wachten om te beginnen?

  Reageer dan online met CV en motivatie! Bij vragen kan je terecht via 0165-587025 of lieke.thompson nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier