Fysiotherapeut (waarneming)
Zorgbalans
IJmuiden
3 dagen geleden

Wat doe je als

Fysiotherapeut bij Zorgbalans?

Je verricht fysiotherapeutische behandeling op ruime indicatiestelling van een arts. Natuurlijk maak je daarbij gebruik van jouw kennis, ervaring en pas je de bekende methodieken en therapievarianten toe.

Daar hoort ook bij dat je je cliënten observeert en onderzoekt. Je stelt een fysiotherapeutische diagnose en legt je behandeling vast in het fysiotherapeutisch - en multidisciplinair behandelplan.

Je voert het behandelplan uit, toetst deze en stelt het zo nodig bij. Je werkt zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband (multidisciplinair) werken.

Je schrijft heldere verslagen en omdat je veel met mensen omgaat, kun je goed met hen communiceren.

Profiel en opleiding

 • Je hebt een diploma HBO Fysiotherapie en bent BIG geregistreerd
 • Je hebt affiniteit en ervaring met revalidatiezorg
 • Ervaring met het werken met een elektronisch zorgdossier is gewenst.
 • Je bent tussen de 0 - 32 uur per week beschikbaar
 • In de periode vanaf 26 april t / m 28 augustus 2021 is het mogelijk om 36 uur te werken
 • Je werkt hoofdzakelijk bij locatie Velserduin, eventueel bij andere locaties van Zorgbalans
 • De uren zijn wisselend per week
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Over de locatie

  Velserduin , centrum voor Revalidatie, Wonen en Opleiden in IJmuiden is er voor mensen die tijdelijk of permanent 24-uurs zorg , begeleiding en / of behandeling nodig hebben.

  In onze groepswoningen wonen 108 mensen die vanwege geheugenproblemen of een geestelijke stoornis niet meer zelfstandig kunnen wonen.

  Verder is er plaats voor 48 mensen die tijdelijk bij ons verblijven en een revalidatieprogramma volgen. We bieden onze bewoners goede zorg en, al dan niet tijdelijk, een nieuw thuis in de beschermde omgeving van ons moderne lichte gebouw met vriendelijke en open sfeer.

  Wil je daar aan bijdragen? Samen met professionele zorg collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers?

  Salaris en overige arbeidsvoorwaarden

  Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je bij ons als Fysiotherapeut maximaal € 4.161,92 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 55 conform CAO VVT).

  Daarbij bouw je pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.

  Verder ontvang je een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden : Zorgbalans UIT&THUIS met gunstige regelingen voor gemak, gezondheid en ontspanning.

  De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier