Stage MBO Service Monteur
ABB
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
4 dagen geleden

Tasks :

Tijdens jouw stage ga je echt het werkveld in en meewerken. Je zal meelopen met een Service Monteur, hierbij zal je ook kleine interventies uitvoeren.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om na je stage de stap te maken om te komen werken bij ABB. Het is dus een stage met toekomstsperspectief!

Samen met jouw stagebegeleider zal de specifieke invulling van jouw stage aan de hand van de eisen van de afdeling en vanuit jouw studie vastgesteld worden.

Requirements :

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde vierdejaars MBO student in de richting van STC, zoals Elektrotechniek Practicum of Operationeel Technicus.

De periode van je stage is bespreekbaar. Je bent extravert en nieuwsgierig van aard. Een afwachtende houding past dan ook totaal niet bij je, omdat je juist zelf graag het initiatief neemt.

Je voelt je thuis in een professionele technologische omgeving en je bent in staat om zelfstandig en accuraat aan het werk te gaan.

Dat je ervaring hebt met MS Office spreekt voor zich. Bovendien ga je klantgericht te werk en communiceer je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier