Stage Communicatie/Allround Etos Store Support
Ahold Delhaize
Provincialeweg 11, Zaandam, NLD
6 dagen geleden

Jouw nieuwe baan en werkplek

Ben jij de spin in het web waar wij naar opzoek zijn? Lees dan snel verder!

Etos is één van Nederlands bekendste drogisten. Met een rijke geschiedenis staat het Etos personeel dagelijks klaar om deskundig advies te geven.

Het uitgebreide assortiment met de nieuwste producten op het gebied van persoonlijke verzorging, biedt iedere consument de mogelijkheid om te slagen! Samen met Albert Heijn, Gall&Gall en Bol.

com is Etos onderdeel van Ahold Delhaize.

De afdeling Store Support is de onmisbare schakel tussen het hoofdkantoor en de winkels en opzoek naar een enthousiaste stagiaire die niet bang is om zijn of haar competenties te tonen.

Bij deze afdeling ga je meedraaien met de alledaagse gang van zaken, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het er binnen een grote retail organisatie aan toe gaat.

Hoe ziet de stage eruit?

Tijdens de stage werk je mee op de afdeling Store Support. Deze afdeling is brug tussen het hoofdkantoor en de Etos winkels en bestaat uit een team van specialisten met ieder een eigen specialisatie.

Zij zorgen er elke dag voor dat onze winkels optimaal kunnen presteren.

Jij zal de specialisten hierbij ondersteunen met diverse werkzaamheden op het gebied van communicatie en creativiteit. Bijvoorbeeld het schrijven van teksten, het beantwoorden van winkelvragen, aansluiten bij projecten van andere afdelingen om zo de stem van de winkel te laten horen, de verbouwing van een winkel coördineren, of je bent Specialist van de Dag waarbij de verantwoordelijkheid, als specialist, op jouw schouders komt te liggen.

We zoeken meerdere stagiairs dus er zijn ook mogelijkheden om je focus te richten op onze wekelijkse Nieuwsbrief die door 0 collega’s worden gelezen, of Inspiratie events mede te organiseren.

Kortom, er is veel mogelijk.

Dit bieden we jou

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Etos voor minimaal 5 maanden;
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding (- euro op fulltime basis plus reiskostenvergoeding);
 • Borrels, events en netwerken met alle stagiaires die binnen Ahold Delhaize werkzaam zijn, superleuk om andere stagiaires te ontmoeten en je netwerk te vergroten!
 • Dit breng je mee

  Een HBO / WO opleiding in de richting van communicatie, retail, marketing of business is een vereiste. Volg jij een andere studie en denk jij toch dat je binnen onze afdeling past?

  Onderbouw dit dan duidelijk in je motivatiebrief. Daarnaast is het van belang dat je goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden bezit, affiniteit hebt met retail (en in het bijzonder natuurlijk met Etos), stressbestendig bent, recht op je doel afgaat en hierbij resultaatgericht en doortastend te werk gaat.

  Als je winkelervaring hebt werkt dit in deze functie in je voordeel, het is echter geen pre.

  Sollicitatie

  Heb jij enthousiasme gekregen om aan deze stage te beginnen? Twijfel dan niet en laat zien waarom jij op het hoofdkantoor van Etos past! Stuur vandaag nog jouw curriculum vitae en motivatiebrief naar t.

  a.v. Mark van der Linden.

  Kleine lettertjes

  Het hoofdkantoor van Etos bevindt zich in het kantoor van Ahold Delhaize te Zaandam. Je bent minimaal uur per week beschikbaar voor een periode van ongeveer 5-6 maanden.

  Het is mogelijk om deze stage in combinatie met een afstudeeronderzoek te doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier