Klantenservicemedewerkers gezocht in het mooie Praag!
YoungCapital
Landelijk, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers! Onze opdrachtgever is een internationale, toonaangevende aanbieder van betalingsoplossingen waar vele bedrijven gebruik van maken.

Als klantenservice medewerker behandel jij dan ook alle binnenkomende vragen vanuit Nederlandse gebruikers. Jij zorgt voor een ultieme klantbeleving en voorziet de klant van passend advies.

Daarnaast zorg jij voor een correcte administratieve afhandeling van de vragen alsmede mogelijke opvolging.

Starten in Praag

Als stad is Praag zowel prachtig als populair onder expats uit verschillende windrichtingen. Daarnaast wordt er gedegen hulp geboden bij de verhuizing : de eerste twee maanden accomodatie kunnen geregeld worden zodat je ruim de tijd hebt om zelf wat te vinden.

Daarnaast wordt de vlucht ook vergoed en is er assistentie vanuit de HR-afdeling om je wegwijs te maken bij zaken als het openen van een bankrekening.

Functieeisen

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
 • Je bent fulltime beschikbaar voor de minimale periode van 1 jaar
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Eerdere werkervaring in customer service of een servicegerichte omgeving is een pré
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een basissalaris van ongeveer 1550 euro bruto per maand
 • Een mogelijke bonus van bijna 200 euro per maand
 • Een relocatie pakket met o.a. vergoed vliegticket, accommodatie voor de eerste twee maanden en overige support
 • Een informele werkomgeving in een internationaal team
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier