Wondverpleegkundige
HWW zorg
Den Haag
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Als wondverpleegkundige draag je zorg voor het leveren van de beste kwaliteit wondverpleging bij cliënten. Je doel is de kwaliteit van leven van de cliënten thuis zo snel en maximaal mogelijk te verbeteren.

Je bent de spil in het web met betrekking tot de wondzorg van de cliënt. Enerzijds begeleid je de cliënt en diens omgeving, anderzijds onderhoud je goed contact met de behandelaar en / of andere disciplines.

Binnen HWW zorg heb je nauw contact met de aandachtsvelders wondzorg in de wijkteams.

Je maakt deel uit van het team wondverpleegkundigen. Het werk wordt gekenmerkt door een hoge mate van klantgerichtheid en een nauwe samenwerking met andere disciplines, zoals huisartsen, wondverpleegkundigen en specialisten in het ziekenhuis.

Wat vragen wij?

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige;
 • Je beschikt over een opleiding tot wondverpleegkundige;
 • Je hebt kennis van werkprocessen, protocollen en procedures;
 • Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied en je houdt je vakkennis op peil;
 • Je hebt ervaring met wondzorg;
 • Je bent flexibel in werktijden / werkhouding;
 • Je bent in het bezit van een auto en een rijbewijs B;
 • Je hebt gevoel voor humor en beschikt over relativeringsvermogen.
 • Wij bieden :

  Je maakt deel uit van een jonge, eigentijdse onderneming die volop in beweging is en dus kansen biedt om je eigen ideeën uit te dragen en in de praktijk te brengen.

  Het basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3., (FWG ) op basis van uur. Het betreft een functie voor tot uur per week.

  Verder bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben wij een volledige e maand, 8% vakantiegeld, uren verlof per jaar en een cafetaria model (Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden), met daarin mogelijkheden voor de aanschaf van een laptop / tablet / PC, Fiets of bijvoorbeeld een Fitnessabonnement.

  Omdat je in de zorg nooit uitgeleerd bent, bieden wij verder diverse scholings- en opleidingsmogelijkheden aan. Zo blijven jouw kennis en vaardigheden op peil en kun jij jezelf blijven ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier