Assemblage medewerker
Luba
Beverwijk, NL
2 dagen geleden

Jij houdt van fietsen en sleutelt er graag aan. Maak van je hobby je werk! In deze baan bouw je samen met collega’s prachtige elektrische fietsen

Over het werk

Bij dit leuke bedrijf worden elektrische fietsen gebouwd, waaraan iedereen zijn eigen aandeel heeft. Je hebt 7 minuten de tijd om jouw onderdeel uit te voeren op jouw station voordat hij wordt doorgeschoven naar je buurman die aan de slag gaat met zijn onderdeel voor de fiets.

Omdat je enkele minuten hebt om je taak te volbrengen, zal je stressbestendig moeten zijn. Maar vergeet hierbij uiteraard niet je veiligheid.

En na enkele minuten hebben jij en je collega’s een prachtige fiets in elkaar gezet waar jullie trots op kunnen zijn.

Wat wij bieden

 • Deze baan is voor langere tijd
 • Kans op dienstverband bij het bedrijf
 • Een leuke organisatie en collega's
 • Vaste werkdagen van maandag t / m vrijdag van 8 : 30 tot 17 : 00 uur
 • Wat wij vragen

 • Een gezonde dosis enthousiasme en de wil om lang bij een leuk bedrijf te werken
 • Je werkt nauwkeurig, secuur en snel
 • Sleutelen aan brommers, fietsen en andere constructies vind je heerlijk
 • Over het bedrijf

  Dit vooraanstaand bedrijf bouwt al jaren elektrische fietsen. Zij doen dit voor zowel het eigen merk als voor andere merken en slaan alles op tot dat het verkocht wordt.

  En dat is wat dit werk extra uitdagend maakt. Van ontwerp naar productie tot distributie bouwen zij hun eigen fietsen. En dit bedrijf blijft groeien, vandaar dat ze op zoek zijn naar een nieuwe collega.

  Het pand waarin ze gevestigd zijn, ziet er prachtig uit. Het is modern om te zien en heeft een prachtige showroom bij de ingang.

  De sfeer die op de werkvloer hangt is informeel en heel relaxed, je merkt niks van de tijdsdruk die met dit werk meekomt.

  Al bij al dus een super leuk bedrijf om voor te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier