Retail Leadership Traject
Decathlon
Den Haag
1 dag geleden

DE BASIS

Deze functie laat zich niet omvatten in één woord of functietitel. Sterker nog, deze functie is meer een traject. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van een startersfunctie en een traineeship.

Je start met het leggen van een solide retail basis. In de eerste maanden ben je volledig gefocust op het onder de knie krijgen van deze basis.

Stefan Bosson (storeleader Den Haag) : 'Je kunt je team niet uitleggen hoe iets in de praktijk werkt, als je dit zelf nooit ervaren hebt'.

DRAAI GEVONDEN?

Dan ga je als het ware je eigen sportwinkel runnen. Je bent volledig op de hoogte van de cijfers (denk aan omzet en bestsellers) van een bepaalde sport.

Je bepaalt het assortiment, dat je afstemt op de lokale klant en behoeften.

Omdat een sport in vele gevallen meerdere meters aan assortiment bevat, ben je niet alleen, maar met een team verantwoordelijk voor de omzet hiervan.

Je geeft het juiste voorbeeld en helpt je collega's in hun ontwikkeling. Door het dagelijkse contact met de klant, weet je exact wat deze nodig heeft en ben je in staat samen met je team veranderingen door te voeren in de lay-out.

Daarnaast sluit- en open je de winkel meerdere malen per maand als eind- en dagverantwoordelijke. Je leert snel te schakelen, zelfstandig beslissingen te nemen en je weet hoe het is om de leiding in de winkel te hebben.

Door de combinatie van het sportleadership en het dag-verantwoordelijke zijn, leer je hoe het is om een winkel te runnen.

Een unieke kans voor starters!

EN DAN?

Dan sta je aan de voet van je eigen carrière binnen Decathlon. Je kunt je rol gaan uitbreiden door winkel brede taken op te pakken.

Op deze manier ontdek je welke individuele meerwaarde jij kunt creëren. Of je kiest zelf een richting waarin je je wilt ontwikkelen.

Denk hierbij aan een project omtrent klanttevredenheid, duurzaamheid, onderhoud, veiligheid, customer satisfaction of personeelszaken.

Bij Decathlon verwachten we, waaraan je ook werkt, een grote mate van autonomie en waar nodig ondersteunen we jou graag, met bijvoorbeeld de juiste trainingen om je te ontwikkelen op een topic waar jij op dat moment nog niet veel vanaf weet.

Michael over deze rol / dit traject (3 maanden bij Decathlon) : "De vrijheid die ik krijg om mezelf te ontwikkelen en te vinden waar mijn interesses liggen, vind ik uniek in dit traject."

WAT WILLEN WE IN IEDER GEVAL ZIEN ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT?

 • Passie voor sport (uitroepteken)
 • Je bent 38 uur beschikbaar, waarvan wekelijks één dag in het weekend
 • hbo werk- en denkniveau
 • Passie voor ondernemen, de handen uit de mouwen steken en initiatief nemen
 • WERKEN BIJ DECATHLON

  Eén van de belangrijkste drijfveren van Decathlon medewerkers over de wereld is om sport toegankelijk te maken voor iedereen.

  Daarom hebben we graag dat je net zo gepassioneerd over sport bent als wij. Dan kost het geen moeite om dit terug te laten komen in de beslissingen die je maakt.

  Daarnaast werken we graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen, op zoek zijn naar verbetering en zichzelf en anderen kunnen challengen.

  WAT KRIJG JE VAN ONS?

  Een startsalaris van €2280 euro, winstdeling, korting op Decathlon-producten, ontwikkelingsmogelijkheden (beschikbaarheid van leader én coach, begeleiding in je job en je persoonlijke ontwikkeling en werk gerelateerde vaardigheden).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier