Bedrijfsarts
Ministerie van Defensie
Arnhem, NL
1 dag geleden

Salaris en voorwaarden

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee.

Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Vrije dagen

Bij een volledig dienstverband heb je afhankelijk van je leeftijd recht op 26-30 verlofdagen per jaar. Heb je dagen over?

Dan kun je die onder bepaalde voorwaarden meenemen naar het volgende jaar.

Rijbewijs

Nog geen rijbewijs? Haal m gratis bij Defensie! We helpen je graag vooruit, en niet alleen als het om je carrière gaat. Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen.

Meer informatie over rijbewijs bij Defensie.

Bonus

Gedurende je dienverplichting krijg je naast je salaris ook elk jaar een (bruto) aanstellingspremie / bonus.

Weekagenda

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Ochtend Vergadering Voorbereiden spreekuur Hardlopen met collega's Voorbereiden spreekuur Cursus Voorbereiden spreekuur Verplaatsen naar oefenterrein Mobiele hulppost inrichten Fitnessen Administratie Middag Spreekuur cliënt Uitwerking case Spreekuur cliënt Uitwerking case Spreekuur cliënt Uitwerking case Spreekuur cliënten Afwikkeling mobiele hulppost Bevordering collega Borrel met collega's Avond

Jouw profiel

WO Geneeskunde) afgerond met inschrijving in het BIG-register.En een opleiding tot bedrijfsarts afgerond, met inschrijving in het Register Geneeskundig Specialisten.

Je bent tussen de 17 jaar en 37 jaar en 11 maanden

Je bent minimaal 155 cm (vrouw), 155 cm (man)

Een bril of lenzen is geen probleem.

Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

Je hoeft geen rijbewijs te hebben

Je hebt een zwemdiploma nodig

Je groeit persoonlijk

Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen.

Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is.

Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

Train je fit

Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

Belastbaarheidsniveau voor deze functie : 1

Voel jij je aangetrokken tot een veelzijdige praktijk? Waarin samenwerken samengaat met zelfstandig handelen? Als Officier Militair Bedrijfsarts bij de Koninklijke Landmacht combineer je de functies van bedrijfsarts, huisarts en GGD-arts.

Binnen Defensie willen we elke medewerker de beste medische zorg bieden. Daarom beschikken we over een uitgebreide geneeskundige dienst, met eigen (tand)artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en apothekers.

Jij hebt een universitaire opleiding tot basisarts (WO Geneeskunde) afgerond met inschrijving in het BIG-register.En een opleiding tot bedrijfsarts afgerond, met inschrijving in het Register Geneeskundig Specialisten.

Verder beschik je over een grote mate van zelfstandigheid.

Dit ga je doen

Als bedrijfsarts bij de Koninklijke Landmacht lever je integrale zorg. Dat betekent dat je niet alleen de pet op hebt van bedrijfsarts maar ook van huisarts en GGD-arts.

Iedere patiënt bekijk je dan ook vanuit elk van deze invalshoeken. Je werkt samen in het medisch zorgteam met militair huisartsen en algemeen militair artsen, waarbij een ieder zijn specifieke deskundigheid inbrengt.

Deze brede geïntegreerde benadering is kenmerkend voor de eerstelijns militaire gezondheidszorg.

Hier ga je werken

Je bent overal waar onze mannen en vrouwen zijn; op de kazerne en in het veld. Je spreekuur houd je in een gezondheidscentrum op de kazerne.

Maar in voorkomend geval verleen je ook eerste hulp vanuit een mobiele hulppost en werk je samen met andere elementen van de geneeskundige eenheden van de Landmacht maar natuurlijk ook met andere eenheden van Defensie, NAVO-partners en eventueel NGO’s.

De omgeving heeft grote invloed op de zorg die je kunt bieden. Tijdens oefeningen en missies heb je minder mogelijkheden dan onder normale omstandigheden.

Bij spoedgevallen kun je meestal niet snel doorverwijzen en heeft je team gedurende langere tijd de directe zorg voor de patiënt.

Je gaat werken in een gezondheidscentrum op een van de kazernes in het land. Zoals elke militair neem je ook deel aan oefeningen en uitzendingen.

Na de aanstelling volg je eerst de verkorte officiersopleiding voor specialisten van ongeveer 10 weken op de Koninklijke Militaire Academie in Breda, gevolgd door delen van de opleiding tot Algemeen Militair Arts bij het Defensie Geneeskundig Opleiding- en Trainingscentrum in Hollandsche Rading.

De bedrijfsarts heeft vrijstellingen voor delen van deze opleiding op basis van eerder verworven competenties. Gedurende deze periodes zal de bedrijfsarts te werk worden gesteld op een gezondheidscentrum.

Naast het bekleden van een officiersrang ontvang je een brutosalaris tussen de €5861,00 en €8154,00 per maand (inclusief aanstellingspremie en toelagen).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier