PLC Scada Programmeur (Rotterdam)
Maula Consultancy Services BV
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

PLC Scada Programmeur (Rotterdam)

Als PLC / SCADA Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, coderen en testen van PLC en Scada software ten behoeve van het bewakings-

proces- en meet- en regelsystemen. Verder behoren tot je taken het ontwerpen en configureren van user interface met behulp van Scada paketten.

Ook het maken van functionele specificaties en software ten behoeve van Scada systemen met o.a. PLC systemen. Verder behoren het opzetten van totale systeemconfiguratie en het testen van de systeemapplicaties met behulp van een simulator tot je takenpakket.

Voor een goede functievervulling is het nodig dat je kennis en ervaring hebt met het ontwerpen / programmeren en coderen van PLC's met de daarvoor bestemde PLC programmeerpakketten en kennis van het Scada pakket Cimplicity.

Periode

vast dienstverband bij gebleken geschiktheid

Opleidingseisen

MBO Meet en Regeltechniek of Automatisering

 • Pro-actief
 • Technisch vaardig
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier