Vrachtwagenchauffeur CE, regio Nijmegen
Startpeople
Nijmegen, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Heb jij je CE / C rijbewijs en ben je op zoek naar een leuke baan als chauffeur? Woon jij in de regio Nijmegen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Start People Transport is een van de grootste werkgevers binnen de transport. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door de persoonlijke aandacht die wij hebben voor onze chauffeurs.

Met verschillende vacatures binnen verschillende branches heeft Start People Transport altijd iets voor jou! Daarnaast bieden wij ook opleidingen aan, op deze manier is werken via Start People Transport een echte investering in je toekomst.

Wij beschikken over vacatures voor zowel parttime als fulltime vrachtwagenchauffeurs.

Heb je interesse?

Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 040-266 23 00

Functie eisen

Je bent in het bezit van je rijbewijs CE

Je bent in het bezit van een geldige Code 95

Je bent in het bezit van een digitale bestuurderspas

Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Over het bedrijf

Start People Transport brengt kwaliteit op de weg! Daarom zijn wij in heel Nederland op zoek naar gemotiveerde collega-chauffeurs, zodat we op elke plek en op elk moment goede vakmensen beschikbaar hebben.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou verschillende soorten ervaringen opdoen van winkeldistributie tot reiniging, van beton tot internationaal transport.

Wat we bieden

Collega’s ontvangen bij Start People Transport diverse opleidingen en kunnen bij goed functioneren doorgroeien tot allround ervaren chauffeur of specialist.

Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon. Wij hechtten veel waarde aan persoonlijk contact. Chauffeurs die via Start People Transport werken krijgen een uitgebreide loopbaanbegeleiding.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet stilstaat’. Hierom bieden wij jou ook mogelijkheden tot bijscholing en ontwikkeling.

Voor meer informatie over de opleidingen kun je contact opnemen via het telefoonnummer 040-266 23 00

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier