Verzorgende D team Epe
Vérian
Apeldoorn, Gelderland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Verzorgende D verzorg en verpleeg je cliënten thuis in stabiele zorgsituaties als in situaties waarbij meer intensieve zorg en / of begeleiding nodig is, waaronder ook waakdiensten in terminale situaties.

Je begeleid cliënten bij het zelfstandig verrichten van ADL-activiteiten. Ook verricht de Verzorgende D verpleegtechnische handelingen en signaleert en rapporteert noodzakelijke aanpassingen van het zorgplan.

Wat biedt Vérian?

Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan.

Als Verzorgende D kom je terecht in een inspirerend team en innovatie organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng. Uren zijn in overleg.

We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn! Het salaris van een Verzorgende D is conform de cao VVT in FWG 35.

Wat vragen wij van jou?

Als Verzorgende D ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende AG. Daarnaast kun je als Verzorgende D een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Het spreekt voor zicht dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken.

Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier