Uitvoerder team energie, Zwolle
ENGIE
Zwolle , Overijssel, Netherlands
3 dagen geleden

Uitvoerder (WV’er) team energie, Zwolle Wil jij als Uitvoerder / Werkverantwoordelijke je bijdrage leveren aan de upgrade van meer dan 1000 middenspanning distributiestations?

 • Reageer dan snel! Wat ga je doen als Uitvoerder WV’er De komende jaren gaan we meer dan 1000 middenspanning distributiestations upgraden;
 • een uniek en groot project dat we mogen uitvoeren op basis van kwaliteit, partnerschap en vertrouwen. Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk en daarom zijn we op zoek naar een Werkverantwoordelijke (WV) Hoogspanning en Laagspanning met een aanwijzing in het kader van de BEI (HS / LS) in het domein distributie.

  Als Werkverantwoordelijke stuur je de technici aan en zorg je ervoor dat alle werkzaamheden bij de upgrade van een distributiestation goed geregeld zijn.

  Je verricht hierbij je werkzaamheden voor meerdere werklocaties tegelijk en zorgt ervoor dat de AVP-er’s worden aangestuurd en ondersteund voor wat betreft de schakelwerkzaamheden.

  Je houd je bezig met het schouwen en opnemen van werk op de projectlocaties in samenwerking met engineers en andere partners.

  Je zorgt er voor dat de werkzaamheden volledig in kaart worden gebracht. Daarnaast beoordeel je de engineeringsontwerpen en adviseert daarbij t.

  a.v. de elektrotechnische veiligheid en uitvoeringsaspecten. Zo zorg je ervoor dat het werk goed voorbereid van start gaat.

  Andere werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opstellen van werkplannen, bedieningsplannen en keuringsdocumenten voor het uit te voeren werk.

  Veiligheid staat altijd hoog in het vaandel. Je beoordeeld en waarborgt de veiligheid bij de renovatie van de middenspanning distributiestations.

  Je geeft instructies voor een veilige en goede werkplek. Dankzij jou wordt er dus zowel in de uitvoering als in de voorbereiding gewerkt conform de veiligheidsvoorschriften.

  De werkzaamheden bestaan verder uit :

 • Naast het (in bedrijf en uit bedrijf)schakelen, ben je als WV-er verantwoordelijk voor de afstemming met het bedrijfsvoeringcentrum, de technische oplevering richting de OIV en juiste metingen uit te (laten) voeren voordat de installatie in bedrijf wordt genomen.
 • Het beoordelen en organiseren van de inzet tijdelijke energie voorzieningen zoals provisoria en NSA.
 • Het controleren van de werkplekken op eventuele risico’s waarbij je goede contacten onderhoud met de ploegleiders wat betreft het toezichthouden op de veiligheidsinstructies en -procedures
 • Het bepalen van procedures voor veiligere werksituaties en het meedenken over verbeterprocessen en installaties
 • Het bijwonen en organiseren van vergaderingen en afstemmen met de opdrachtgever en interne collega’s over de voortgang van het project
 • Dit breng je mee Waaraan voldoe je nog meer als Werkverantwoordelijke HS / LS : Daarnaast beschik je over de volgende competenties :

 • Accuratesse
 • Mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Overtuigingskracht ·
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Stressbestendigheid
 • Plan- en organisatievermogen
 • Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier