Isolatie monteur
Abiant
Dokkum, NL
14 uur geleden

Over de functie

Heb jij geen moeite met kleine ruimtes en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Woon je in de regio van Dokkum en Leeuwarden?

Lees dan de onderstaande vacature!

Jij bent als isolatie monteur verantwoordelijk voor het zorgvuldig blazen’ van isolatiechips in de kruipruimte. Om 8.00 uur kom je aan bij de klant, hetzij een particuliere woning of bouwplaats waar nieuwe woningen gebouwd worden.

Je vraagt waar het kruipluik zit, om onder de vloer te kunnen komen. Indien het kruipluik er niet is, moet deze gemaakt worden.

Dit houd in dat je een gat ergens moet gaan zagen. Je maakt ruimte zodat je overal kan komen. Als eerste controleer je het leidingwerk, zijn er lekkages of is er iets anders aan de hand?

Maar het kan ook handig zijn om er even een foto van te maken, zodat de klant altijd weet waar de leidingen precies zitten.

Mocht er nog hout onder de vloer liggen, dan moet je dit ook verwijderen. En dan ben je klaar voor het echte werk! Je plaatst de slang in de kruipruimte en blaast zo alle isolatie chips onder de vloer.

Het laatste gedeelte wordt boven de grond gedaan. En klaar!

Je komt te werken in een enthousiast team met professionele collega’s, waarbij motivatie, collegialiteit en een flexibele werkhouding belangrijk zijn.

Verder moet je geen angst hebben voor ongedierte of claustrofobisch zijn. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Dokkum en beschikt over een rijbewijs B(E).

Ervaring in isolatie is mooi meegenomen, maar geen prioriteit. Het belangrijkste is dat je het werk ziet en graag wil werken.

Functie-eisen

 • VCA (of beried deze te halen)
 • Rijbewijs B (BE is mooi meegenomen)
 • Technisch inzicht
 • GEEN claustrofobie
 • Doorzettingsvermogen
 • Over het bedrijf

  De opdrachtgever is op het gebied van isoleren uitgegroeid tot een van de grotere partijen in Nederland. Het komt daardoor ook wel voor dat er klussen zijn in de randstad.

  Het bedrijf is nu dik 20 jaar actief in de isolatiemarkt. De sfeer binnen het bedrijf is erg goed er werken ongeveer 20-25 werknemers in verschillenden functies.

  Na een week keihard werken is er elke vrijdag ruimte voor een gezellige borrel met de collega's.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier