Teamleider Railtechniek
RET
Rotterdam, NL
26 dagen geleden

De RET, een begrip in en rond Rotterdam

Zonder te overdrijven kunnen we stellen dat iedere Rotterdammer de RET kent. Want eigenlijk horen wij net zo bij de stad als de Euromast.

Dat is niet zo gek : je kan bijna geen straat ingaan of er rijdt wel een bus, tram of metro van ons. De wetenschap dat jij als onze nieuwe productiechef de RET letterlijk in beweging houdt, vervult je dan ook met trots en terecht.

Jij speelt een belangrijke rol de logistiek van de stad.

Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je alleen maar zit te verstoffen achter een beeldscherm. Vanuit de fijne kantoortuin aan de Nautastraat wandel je namelijk zó de werkplaats van de remise in.

En het werkterrein van jouw mensen bestrijkt de hele stad, straks zelfs tot Hoek van Holland. Je kunt dus rekenen op een afwisselende werkomgeving, waar de mouwen makkelijk worden opgestroopt en het piepen van tramrails zich vermengt met zingende vogels.

Als je dat allemaal optelt bij de gezellige werksfeer met collega’s die altijd klaarstaan om elkaar te helpen kan je maar een conclusie trekken : op deze functie móet je gewoon solliciteren.

Slimme doorzetter

Je bent procesmatig heel sterk en trekt altijd aan de juiste touwtjes om iets in beweging te zetten. Met jouw enthousiasme en verbeteringsgerichtheid bouw je wezenlijk mee aan de RET van de toekomst.

Collega’s werken graag met je samen dankzij jouw eerlijke en respectvolle communicatie. En omdat jij je niet zomaar met een kluitje in het riet laat sturen, krijg jij ook moeilijke zaken goed voor elkaar. Verder :

 • heb je een hbo werk- en denkniveau;
 • beschik je over leidinggevende capaciteiten;
 • heb je een scherpe, analytische blik en verzand je niet in details;
 • schakel je soepel tussen verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie;
 • is het prettig als je al enige spoor-ervaring in huis hebt.
 • Geen woorden, maar daden

  Bij de RET is het vizier voortdurend gericht op continue verbetering. 3.500 collega’s proberen elke dag weer een beetje beter te zijn dan gisteren.

  Dat levert een innovatieve en actieve organisatie op, waar de energie stroomt en geen dag hetzelfde is. Luister maar eens naar een paar van je toekomstige collega’s :

  Bij de RET vind je een groot technisch spectrum, waardoor het werk altijd uitdagend blijft.’

  Weinig bedrijven zijn zo Rotterdams als de RET, we houden allemaal van aanpakken.’

  Wil je je kennis of je functie verbreden, dan ben je bij de RET echt helemaal op je plek.’

  Van zo’n organisatie kun je deel gaan uitmaken en het levert je nog meer op :

 • een baan voor 36 uur per week;
 • een jaarcontract met intentie tot verlenging;
 • een tram van de zaak : gratis gebruik van openbaar vervoer (en onze wifi + airco) in en rond Rotterdam;
 • een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling : voor later.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier