Registeraccountant (internationaal)
Vinken Recruitment
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als registeraccountant krijg je een eigen cliëntenportefeuille toebedeeld met allemaal internationale klanten, waarvoor jij verantwoordelijk wordt.

Het auditteam op deze vestiging bestaat uit ongeveer 35 medewerkers. Een deel van dit team ondersteunt je in de werkzaamheden en jij begeleidt hen vervolgens "on the job" in hun verdere ontwikkeling.

De lijnen zijn hier korter dan bij een Big Four kantoor, waardoor je rechtstreeks onder de partner werkzaam bent. Je kunt hier net wat sneller schakelen vanwege een andere organisatiestructuur, wat vrijheden en ook verantwoordelijkheden met zich meebrengt.

Jij wordt het gezicht voor je klanten en krijgt de mogelijkheid om je netwerk verder uit te gaan breiden.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een (aankomend) registeraccountant die al een aantal jaren ervaring heeft opgedaan bij internationale klanten van één van de grootste kantoren.

 • Wij zoeken iemand die eigenwijs is, mee kan denken met de organisatie en zich comfortabel voelt in de rol van "trusted advisor".
 • Iemand die onderdeel uit wil maken van een groter, professioneel kantoor, maar ook graag een merkbare bijdrage wil leveren aan verdere ontwikkelingen van het kantoor en daarmee duidelijker een toegevoegde waarde wil kunnen leveren.

  Wat krijg je

  Afhankelijk van ervaring ligt de salarisindicatie tussen € 3.800,00 en € 5.500,00, daarnaast krijg je een leaseauto en zijn ook de andere secundaire voorwaarden uitstekend.

  Zij bieden een goed alternatief voor professionals die een overstap zoeken vanuit één van de grootste kantoren, waar opleiding en bureau vaktechniek leidend zijn, maar waar je binnen kleinere teams voor grote internationale MKB-

  klanten aan de slag kunt.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier