Beveiligingstechnicus, Installatietechniek, Fulltime
Technicum
HOEVELAKEN, Nederland
13 dagen geleden
source : Technicum

Over de functie

Ben jij een echte beveiligingstechnicus, wil jij deel uitmaken van een uniek project bij een toonaangevend bedrijf in de beveiliging?

Heb jij ervaring in het onderhouden en het oplossen van storingen in gebouw gebonden beveiligingsinstallaties, dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Voor een opdrachtgever zijn wij opzoek naar een enthousiaste beveiligingstechnicus. In deze functie controleer je de installatie nauwkeuring en jij beslist wat eraan gedaan moet worden.

Dit zet je helder op papier en bespreek je met de opdrachtgever. Het adviseren naar de klant is een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Daarnaast zijn jouw werkzaamheden het installeren en onderhouden van systemen variërend van kleine tot grote beveiligingssystemen.

Dit unieke project duurt 4 a 5 jaar, dit betekent dat je voor langere tijd aan de slag kunt. Bij goed functioneren is er een kans op overname.

Wat wij bieden

Je salaris wordt gebaseerd op je afgeronde opleidingen en je ervaring.

Functie eisen

 • Voor de functie van beveiligingstechnicus voldoe je tenminste aan de volgende functie eisen;
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • Je bent in het bezit van een MBV / TBV diploma;
 • Je hebt enkele jaren ervaring met het onderhouden van diverse beveiligingssystemen;
 • Je bent in het bezit van NEN3140 / NEN1010.
 • Voor de opdrachtgever is het van belang om in het bezit te zijn van VOG en VCA VOL. Tijdens de selectie procedure kunnen wij dit voor je in gang zetten en zorgen wij ervoor dat je hierover beschikt.

  Over het bedrijf

  De opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de beveiliging. Zij vinden het niet alleen belangrijk dat je goed functioneert, zij willen dat jij blijft groeien.

  De organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en investeren in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier