Medium Care verpleegkundigen, contract voor onbepaalde tijd, 24 - 36 uur p/w, Nieuwegein
St. Antonius Ziekenhuis
Nieuwegein, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als gediplomeerd MC-verpleegkundige verleen je op de MC intensieve zorg aan patiënten die voor een belangrijk deel herstellende zijn na een opname op de Intensive Care.

Naast patiënten die vanuit deze Step-Down functie op de Medium Care opgenomen worden verpleeg je ook patiënten die bijvoorbeeld op de verpleegafdeling respiratoir insufficiënt zijn geworden of direct via de SEH voor opname op de MC in aanmerking komen.

Naast de verpleegtechnische aspecten is er veel aandacht voor revalidatie en psychosociale begeleiding van patiënt en naaste.

Werktijden

Je bent alle dagen en diensten inzetbaar.

Jij brengt mee

Als MC-verpleegkundige heb je een zelfstandige en verantwoordelijke werkhouding. Je communiceert op een open en constructieve wijze en bent in staat te reflecteren op jouw eigen handelen.

Het is duidelijk dat je het beste uit je zelf wilt halen en dat je staat voor je vak. Je kunt je goed aanpassen aan veranderingen in jouw omgeving, neemt gemakkelijk initiatief en persoonlijke ontwikkeling vind je vanzelfsprekend.

Wij zoeken bij uitstek zeer gemotiveerde verpleegkundigen, die het een uitdaging vinden om een actieve bijdrage te leveren aan een jong specialisme dat volop in ontwikkeling is.

Functie eisen

 • minimaal HBO werk- en denkniveau
 • diploma MC-verpleegkundige / IC-verpleegkundige
 • ervaring met een breed scala aan patiëntcategorieën zoals (Thorax) chirurgie, cardiologie en interne ziektebeelden op MC- of IC niveau is een pré.
 • Wij bieden jou

  Een contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuizen. Salariëring vindt plaats volgens FWG 50 , maximaal € 3.

  664, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Wij bieden, naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, individuele loopbaanbegeleiding en opleiding- en scholingsmogelijkheden.

  Ook bieden wij je de mogelijkheid om enkele vaste werkdagen in je rooster af te spreken.

  Aangenaam!

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan.

  Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.

  000 betrokken medewerkers zitten zich dagelijks in om onze missie ’samen zorgen voor kwaliteit van leven’ waar te maken.

  Jouw werkplek

  De Medium Care op locatie Nieuwegein maakt samen met de Intensive Care (IC) deel uit van het OK / IC-centrum. Met 30 Intensive Care - en 10 Medium Care (MC) bedden is deze afdeling de grootste niet-academische IC / MC met level 3 status in de regio.

  Op de MC zijn alle specialismen vertegenwoordigd, behalve Neurochirurgie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier