MACHINIST minigraver
Albreco B.V.
Katwijk aan den Rijn, South Holland
3 uur geleden

Albreco ontwerpt en installeert duurzame, gasloze aardwarmtesystemen. Albreco bestaat momenteel uit een hecht team van 10-15 werknemers.

Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren :

Minigraver machinist,

met passie voor duurzame installaties

We zoeken een gemotiveerde collega die dagelijks samen met een collega op pad gaat met een vrachtwagen (of bestelbus met aanhanger) en 1 van onze kleine rups-graafmachines (2-4 ton).

Je gaat dan ofwel meehelpen bij het uitvoeren van de diepe machinale grondboringen (van 100 tot wel 200 meter diep) of anders horizontaal leidingwerk aansluiten.

Als je met de boorploeg meegaat zal je werk vooral bestaan uit het meehelpen bij het uitvoeren van de grondboringen. Vrijwel alles gaat machinaal, dus je moet wel feeling voor machines hebben.

Als je leidingwerk moet gaan aanleggen ga je eerst aan de slag met het nauwkeurig graven van sleuven. Na jouw graafwerk ga je PE leidingen in de sleuven leggen om de geplaatste aardwarmtesondes op elkaar aan te sluiten.

Hierna zorg jij er uiteraard voor dat alles weer netjes wordt dichtgegooid en afgewerkt. Je bent dagelijks aan het werk op wisselende locaties.

We zoeken een echte doorpakker die graag buiten werkt, niet bang is van fysiek werk noch om z’n handen vies te maken. Daarnaast heb je ervaring met een (kleine) rups-graafmachine en ben je in het bezit van een geldige VCA en bij voorkeur ook een rijbewijs C (of BE).

Ben je nog niet in het bezit van de gevraagde rijbewijzen dan is er nog geen man overboord. Bij gebleken geschiktheid behoort een rijopleiding namelijk tot de mogelijkheden.

Wat hebben we je te bieden?

Werken bij Albreco betekent een afwisselende uitdagende baan, met uitzicht op een vast dienstverband. Dit tegen een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en val je onder de Bouw CAO.

We zoeken het liefst iemand die fulltime komt werken, maar parttime is eventueel ook mogelijk.

We bieden je toekomstperspectief binnen een hard groeiende branche en je bent bij ons aan het juiste adres wat betreft opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Onze kernwaarden

gasloos verwarmen en koelen

gezonde en veilige werkomgeving

informele werksfeer

jong en dynamisch team

aandacht voor het milieu

duurzaam ondernemen

gecertificeerd en erkend

Wat neem je mee?

Een aantal jaren werkervaring in de grondverzet branche

ervaring met grondverzet machines

VCA diploma is een pre

Rijbewijs B. BE, C of CE

Wat hebben we je te bieden?

een goed markt conform salaris

uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

bouw CAO

uitzicht op een vast dienstverband

een dynamische werkomgeving

een gezellig en hecht team

opleidingsmogelijkheden

bijdragen aan een duurzame toekomst

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier