Maintenance Engineer
FrieslandCampina
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Job description

Als Maintenance Engineer in Rotterdam doe je het volgende :

Interessante projecten, verantwoordelijkheid nemen, zelfstandigheid laten zien en werken in een topteam.

Jouw doel?

Een maximale installatiebeschikbaarheid tegen minimale kosten. Dat is jouw doel. Om dat doel te bereiken trek je alles uit de kast : je implementeert, optimaliseert en beheert de onderhoudsplannen.

Maar je zult ook datametingen uitvoeren om de plannen te actualiseren en te risico’s te signaleren en voor te zijn. Als Maintenance Engineer formuleer je tegenmaatregelen en voer je regelmatig haalbaarheid-

en verbeteranalyses uit.

Je neemt deel aan, of leidt zelf projecten t.b.v. onderhoud.

Je stuurt technische collega’s functioneel aan bij de verbeteringen die je doorvoert.

Het optimaliseren van onderhoudsconcepten via FMECA / RCM speelt hierbij een grote rol evenals het opzetten en beheren van onderhoudscontracten met interne en externe partijen.

Je werkt intensief met onderhoudsbeheersystemen betreffende invullen FMEca’s, waar je samen met de afdeling Systeembeheer verbeteringen in aanbrengt en onderhoud optimalisaties in borgt.

Daarnaast heb je de beschikking over een uitgebreid informatiesysteem van de installatie waaruit de betrouwbaarheid van de installatie geanalyseerd kan worden.

Je werkt verder regelmatig in verbeterteams waar grotere en kleinere onderdelen van de installatie technisch diepgaand geanalyseerd worden.

Kennisoverdracht en coachen bij het implementeren van beheer- en onderhoudsplannen is een belangrijk onderdeel van de TPM-

systematiek in deze functie.

Kort samengevat

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud en het verder ontwikkelen en optimaliseren van onze productie-installaties.

Als je het ons vraag heeft de ideale kandidaat het volgende profiel :

Als persoon heb je een pro actieve werkwijze. Je neemt initiatieven en weet collega’s mee te krijgen in plannen en projecten.

Stress zorgt er bij jou voor dat je nog beter presteert.

Als basis heb je :

 • Een afgeronde WO / HBO opleiding richting. Bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde en / of vergelijkbaar (bij voorkeur techniek);
 • 2-5 jaar werkervaring;
 • MTS-E met ruime maintenance ervaring en trainingen hierin;
 • Ervaring op het gebied van onderhoudsprocessen en beheersystemen
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Analytisch denkvermogen / abstractievermogen
 • Teamplayer met ervaring in het faciliteren van groepen mensen
 • Goed kunnen functioneren binnen een klant-leverancier-relatie
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier