Medior Fullstack Developer
PHIND
Rotterdam, Zuid Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monster

Organisatie : Voor een van PHIND’s businesspartners zijn wij opzoek naar een .Medior Fullstack Developer . Het betreft een van de toonaangevende spelers op de markt en wilt steeds blijven innoveren.

Opdrachtgevers bestaan uit onder andere uit Eneco, Phillips, de Hartstichting en de Efteling. De organisatie heeft de afgelopen tijd zich weten te bundelen met andere spelers op de markt om zo hun slagkracht te vergroten en zo ook mee te spelen op het internationale toneel.

Inmiddels telt de organisatie ruim 100FTE waarvan er ongeveer 80 developers werkzaam zijn in Nederland verdeeld over 2 locaties.

De overige 20 developers zijn werkzaam in een ander Europees land en hier zal van tijd tot tijd nauw mee samengewerkt worden.

De core business is het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van software voor derden. Denk hierbij aan high-traffic webdevelopment, nieuwe concepten en innovatieve applicaties voor eerder genoemde organisaties.

Ondanks de groeispurt van de afgelopen jaren streeft het bedrijf ernaar haar informele cultuur te behouden. Dit vertaalt zich in korte lijntjes, een platte organisatie structuur en snelle daadkracht.

Functie Van de ongeveer 50 developers in Rotterdam word jij dè Medior Fullstack Developer! De verschillende opdrachten bestaan onder andere uit het ontwikkelen van een nieuwe website met als doel het verhogen van conversies of bijvoorbeeld een innovatieve app bouwen.

Dit doe je allemaal in een modern pand midden in Rotterdam, in een open omgeving met leuke collega’s waar ook ruimte is voor een lolletje.

Je komt te werken in een SCRUM-team van ongeveer 8 tot 10 personen bestaande uit een SCRUM-Master, 3 tot 4 front-end developers en ongeveer 5 back-

end developers. De locatie waar je dit doet is in principe in Rotterdam maar het kan ook zeker voorkomen dat je met een klein team van 3 tot 5 developers op locatie bij de opdrachtgever moet zijn.

Mocht je nou op kantoor zitten en even iets anders willen doen dan programmeren kun je plaatsnemen in de grote open keuken of een deelnemen aan een competitief potje tafeltennis.

Het programmeren doe je in een .NET omgeving met voornamelijk C# en Kennis van SiteCore, Angular, en React zijn een pre maar geen harde eis.

Aan de front-end-zijde ligt het zwaartepunt voornamelijk op JavaScript maar er zal ook veelvuldig gebruik gemaakt worden van HTML en CSS.

Kennis van technieken zoals SiteCore, React en Angular zijn hierbij geen harde eis maar geven je zeker een streep voor. Je wordt geacht om communicatief vaardig te zijn om ook de vertaalslag van technische zaken naar wensen van de klant te maken en visa versa.

Dat er binnen de organisatie kansen liggen wijst de praktijk uit. Het levende voorbeeld hiervan is de huidige CTO die 10 jaar geleden begonnen is als developer.

Het is dus geen fabeltje dat loyaliteit, ambitie en drive worden beloond. Dus ben jij al helemaal klaar voor programmeren in een innovatieve en moderne omgeving met veel klantcontact en leuke collega’s?

Dan ben jij hier aan het juiste adres. Eisen : HBO werk / denk niveau Minimaal 3 jaar relevante ervaring met C# Minimaal 3 jaar relevante ervaring met Ruime ervaring met JavaScript / HTML / CSS Kennis van ReactJS, Angular en SiteCore is een pre Daarnaast word jij geacht communicatief vaardig te zijn maar vooral een gepassioneerde developer Voorwaarden : € ,-

€ ,- afhankelijk van je ervaring 40 uur per week (32 uur per week ook mogelijk) 28 vakatiedagen 8% vakantiegeld Ruim trainingsbudget zonder het opbouwen van een studieschuld Arbeidsovereenkomst voor 7 maanden, daarna voor onbepaalde tijd Sporadisch de mogelijkheid tot thuiswerken Veel doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiend bedrijf Sociale collega’s met veel klantcontact

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier